TurkNet'in vasatlığı

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknet Fiber olmadığı sürece pahalı oluyor zaten. Fiyatlarına bir ayar çekmeleri lazım. Fiber olmayana modem bile vermiyorlar.
 
TurkNet'in maillerime ve teknik destek de ki arkadaşların başvurularıma bir yerlerini kaşıyarak cevap verdikleri için yaklaşık 2 saatlik bir araştırma sonucunda aynı fiyat tarifesinde Turkcell Superonline 200Mbps ve Vodafone'un 200Mbps'lik paketlerine ulaştım. Turkcell, eski fiber kullanıcısı olduğum için, 12 aylık taahhütte her ay, aylık 50 TL indirimi uygun gördüklerini söylediler. Vodafone da ise telefon hattım Vodafone faturalı hat olduğu için oldukça tatmin eden kampanya ve hediye vaadlerinde bulundular. İki firma da 2 yıl belgeli fiyat garantisinde bulundu. Hafta başı itibarıyla bu hafta içinde TurkNet aboneliğimi iptal edeceğim. Forum okuyucularına ve çevremdekilere GigaFiber olmadığı sürece TurkNet'i şiddetle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. 75Mbps paket sahibi olduğum halde yarı miktarda hız bile alamadığım için hakkımı ve paramı da helal etmiyorum.
Geç bile kalmışsınız.
Bende Şok nete geçtim tahutsuz.
Referans kod ile bir ay bedava üstelik.
 
Xantares'in turnuva sırasında ki kesintisi sonrası kullanılmaması gereken bir firma olduğunu anladım, 1 saat boyunca maç duraklatıldı ve Xantares'in geri gelmesi beklendi fakat bağlantısı bu süre de geri gelmediği için maça takım koçu Fabre ile devam edildi ve takım yenilerek elendi.

Screenshot_1.png
 
İstanbul'un ortasında olmama rağmen fiber hat olmadığını söyleyen TurkNet'te 75 Mbps VDSL kullanıyordum ta ki faturam bu ay 250 TL olana kadar. 260 TL'ye Superonline fibere geçtim 230 Mbps hız alıyorum çok memnunum.
 
Çok şaşırdım bu konuya turknet e geçmek hayatımda verdiğim tek doğru karardı. 1000 e 1000 alıyorum genel olarak 850 ye 920 veriliyor ve 4 gün de bağlattım taş hü tümü de ödediler çok garipsedim
 
Çok şaşırdım bu konuya TurkNet'e geçmek hayatımda verdiğim tek doğru karardı. 1000'e 1000 alıyorum genel olarak 850'ye 920 veriliyor ve 4 gün de bağlattım taş hü tümü de ödediler çok garipsedim.

Senin adına sevindim dostum aldığın hıza göre ödediğin para makul. Onun dışında 5 kuruş etmez TurkNet.
 

Geri
Yukarı