TurkNet'in zammından sonra firma önerisi

skull_crusher

Kilopat
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
415
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba TurkNet'in yaptığı absürt 250 TL sonrasında TT altyapısı kullanan diğer firmalardan birine geçmeye karar verdim. Aklımda Netspeed var binamda da Kablonet fiber altyapısı var ama taahhütlü olduğu için emin olamadım. Netspeed, Millenicom gibi bu firmaları kullanan arkadaşlar önerir mi? Veya sorun durumunda çözümü güç olan asla bulaşma dediğiniz firmalar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Şu konuyu incelemeni rica edeceğim.

 
Kablonet taahhütlü olduğu için F/P. 2 sene boyunca gelecek zamlardan etkilenmeyeceksiniz. Comnet'e zam bekleniyor ancak bakılmalı. Netspeed tavsiye ederim, sorun yaşadınız mı da taahhütsüz zaten. İptal edebilirsiniz.

Ben Turk Telekom kullanıyorum. 2 sene taahhüt yeniledik. 250 TL ödüyoruz. Şahsen TT'yi öneririm. TR'de enflasyon o kadar fazla ki 250 TL eriyecek 2 sene içerisinde.
 
Netspeed'den hep memnun kalmıştım. Ancak TurkNet Gigafiber'de hala rakipsiz. O nedenle biz buradan devam. VDSL-ADSL kullanıyorsan da Netspeed tavsiye ederim.
 
Kablonet taahhütlü olduğu için F/P. 2 sene boyunca gelecek zamlardan etkilenmeyeceksiniz.comnet'e zam bekleniyor ancak bakılmalı. Netspeed tavsiye ederim, sorun yaşadınız mı da taahhütsüz zaten. İptal edebilirsiniz.

Ben Türk Telekom kullanıyorum. 2 sene taahhüt yeniledik. 250 TL ödüyoruz. Şahsen TT'yi öneririm. TR'de enflasyon o kadar fazla ki 250 TL eriyecek 2 sene içerisinde.

Merhaba, Kablonet'te fiyatlar ilk 12 ay 229 son 12 ay 269 oluyor. Netspeed zam yapsa dahi bu kadar olacağını sanmıyorum o yüzden Netspeed daha mantıklı geliyor taahhütsüz olmasıyla.

Netspeed'den hep memnun kalmıştım. Ancak TurkNet GigaFiber'de hala rakipsiz. O nedenle biz buradan devam. VDSL-ADSL kullanıyorsan da Netspeed tavsiye ederim.

TurkNet, GigaFiber altyapısı olsa parasına bakmadan alırım zaten ama maalesef TT altyapısı var. O yüzden şu anda Netspeed alacağım gibi duruyor, teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı