EmreXhoP Femtopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming F15 Nvidia GTX 1650 512 GB 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Merhaba, TurkNet kullanıyorum fakat internet gidiyor 2 dakika sonra geliyor çözümü nedeni nedir?
omertares Hectopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC - Intel i3 14100F-MSI Pro H610M - Gskill Ripjawsv 16GB 3200Mhz - MLD M300 512GB SSD Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 EmreXhoP dedi: Merhaba, TurkNet kullanıyorum fakat internet gidiyor 2 dakika sonra geliyor çözümü nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Altyapının desteklemediğinden fazla bir paket aldığından olabilir hocam öyle bir şey duymuştum.
EmreXhoP dedi: Merhaba, TurkNet kullanıyorum fakat internet gidiyor 2 dakika sonra geliyor çözümü nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Altyapının desteklemediğinden fazla bir paket aldığından olabilir hocam öyle bir şey duymuştum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.650 Çözümler 610 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 EmreXhoP dedi: Merhaba, TurkNet kullanıyorum fakat internet gidiyor 2 dakika sonra geliyor çözümü nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen VDSL kullanıyorsun DSL ışığı yanıp sönüyor mu internet kopunca bakar mısın?
EmreXhoP dedi: Merhaba, TurkNet kullanıyorum fakat internet gidiyor 2 dakika sonra geliyor çözümü nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen VDSL kullanıyorsun DSL ışığı yanıp sönüyor mu internet kopunca bakar mısın?