TurkNet'te önceki ISS'den kalma modem kullanılır mı?

kokusuzkolonya

Hectopat
TT'den TurkNet'e geçince ayrı bir modem kurulumu oluyor mu? Yoksa önceki ISS'den kalma modemden devam edebiliyor muyuz? Fiyatlar uçmuş durumda. Türk Telekom 100 Mbps'lik pakete 340 lira istiyor o yüzden alternatiflere yönelmek zorundayım. Bunun başında da TurkNet geliyor. Sitesinde böyle bir bilgiye rastlayamadım size sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
taahhüdünüz bitince internet aboneliğinizi kapattınız mı? Kapattıysanız kurulum ücreti alınır, internet aboneliğiniz aktifse TurkNet'e taşıdığınızda kurulum ücreti alınmaz.

Kapatmak zorundaydım, böyle saçma bir mesaj alıyordum çünkü

[A

Dosya Ekleri

• 1694200023798.png
    1694200023798.png
    33,9 KB · Görüntüleme: 19
TT'den TurkNet'e geçince ayrı bir modem kurulumu oluyor mu? Yoksa önceki ISS'den kalma modemden devam edebiliyor muyuz? Fiyatlar uçmuş durumda. Türk Telekom 100 Mbps'lik pakete 340 lira istiyor o yüzden alternatiflere yönelmek zorundayım. Bunun başında da TurkNet geliyor. Sitesinde böyle bir bilgiye rastlayamadım size sorayım dedim.
Merhaba, modeminizde bir sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz.

bu kurulum ücretinin modem parası olduğunu varsaymak istiyorum, zaten önceki servis sağlayıcmdan üzerime kayıtlı bir modem var. Bu ay tahattütüm bitti ve türknete geçmek istiyorum ve bunun için 600tl mi ödeyeceğim yani ? saçmalıkmış
Yeni başlatılan aboneliklerde kurulum ücreti alınıyor. Geçiş işleminde kurulum ücreti alınmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı