xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 30 Haziran 2024 #11 Einstein dedi: O zaman Superbox tarzı bak Türk Telekom magnet var ama nasıl bilmiyorum fiyatı falan ne kadar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam senin attığın yerden buldum hiperonline diye bayağı mantıklı parası falan peki bunlar guvenli mi?
Einstein dedi: O zaman Superbox tarzı bak Türk Telekom magnet var ama nasıl bilmiyorum fiyatı falan ne kadar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam senin attığın yerden buldum hiperonline diye bayağı mantıklı parası falan peki bunlar guvenli mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.906 Çözümler 587 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #12 xSylas dedi: Hocam senin attığın yerden buldum hiperonline diye bayağı mantıklı parası falan peki bunlar guvenli mi? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam o konuyla alakalı araştır istersen.
xSylas dedi: Hocam senin attığın yerden buldum hiperonline diye bayağı mantıklı parası falan peki bunlar guvenli mi? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam o konuyla alakalı araştır istersen.