Merhaba hocam,
Valla bende Türknet'liydim, online oyunlarda kendi yapa profiline geçtikten sonra ping / ms çıkmaya başlamıştı defalarda arıza kaydı açtım ama hiç bir sonuç alamamıştım ve yurtdışı çıkış hızları düşüktü, sonra hattımı millenicom'a geçirdim,
Milenicom ping ms konusunda iyilerdi, ama ilk zamanlarda yurtdışı çıkış hızlarında sorun yokken sonra kısıtlama getirmeye başladılar, defalarca dile getirip söylemem rağmen bir türlü onlarda çözmedi, tabi bu iki şirkette de taahhüt olmadığından direk kapattırdım.
Şuan Comnet adlı firmayı kullanıyorum henüz 2 hafta oldu, sabah dilekçeyi evrakları comnet'e tarayıp eksiksiz bir şekilde gönderdim, daha sonra onlar milenicomla görüştü, akşam da internetiniz hazır dediler kullanmaya başladık valla. 100 mbps VDSL paketini aldım, comnette kontür mantığıyla interneti alıyorsun. aylık, 3 ay ,6 ay, 12 aylık olarak seçebiliyorsun şuan aylık bütün paketler 99-TL'ye sabitlenmiş, bu bir kampanyamıdır, fiyatlar yükselir mi onu bilemiyorum tabiki de, valla alt yapı olarak sağlam iseniz, yada bu mesajımı okuyan arkadaşlar var ise alt yapısı güzelse, sitesine girip alt yapı sorgulasınlar, mesela ben sitesinde sorguladığımda stabil şekilde max alabileceğiniz hız 57 mbps yazmasına rağmen ben şuan 80 mbps civarlarında hız alıyorum...
Snr margin değerini modemden biraz yükselttim şuan snr margin değerim 13db olmasına rağmen ekte hız tesmini koydum.