Çözüldü Tuşlara basılı tutarken sürekli bas çek yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda tuşlara basılı tutmama rağmen sürekli bas çek yapıyorum gibi oluyor. Fn ile birlikte yada herhangi bir kombinasyon mu yaptım farkında olmadan yoksa klavye gidici mi? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Hayır, sadece basılı tuttuğumda sorunu yaşıyordum ama FN+Q ile sorunu çözdüm. Sanırım elim değmiş. Teşekkürler.
Herkese iyi, sağlıklı günler. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda tuşlara basılı tutmama rağmen sürekli bas çek yapıyorum gibi oluyor. FN ile birlikte ya da herhangi bir kombinasyon mu yaptım farkında olmadan yoksa klavye gidici mi? Şimdiden teşekkürler.

Siz elinizi çekincede bu işlem devam ediyor ise klavyenize şekerli sıvı teması olmuş olabilir.

Herkese iyi, sağlıklı günler. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda tuşlara basılı tutmama rağmen sürekli bas çek yapıyorum gibi oluyor. FN ile birlikte ya da herhangi bir kombinasyon mu yaptım farkında olmadan yoksa klavye gidici mi? Şimdiden teşekkürler.

FN+Q dener misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı