Tuşlu telefon tavsiyesi

Rexenol

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2019
Mesajlar
30
Merhaba. yaşlı bir büyüğümüz için tuşlu telefon almam gerekiyor bu konuda önerilerinize ihtiyacım var. Özellikle en önemli olan konu hoparlör sesinin yüksek olması çünkü kulaklarında işitme kaybı bulunduğu için telefon çaldığında duyabilmeli. Köy yerinde yaşadığını da göz önünde bulundurunca cihazın başına bir şey gelmesi durumunda tamir ettirmek kolay olmayacaktır o yüzden sağlam olması da gerekiyor. Bütçeyle ilgili bir değerlendirme yapamıyorum çok pahalı olmayacaklarını düşünerek bu minvalde önerilerinizi bekliyorum. Sıfır cihaz almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Merhaba. yaşlı bir büyüğümüz için tuşlu telefon almam gerekiyor bu konuda önerilerinize ihtiyacım var. Özellikle en önemli olan konu hoparlör sesinin yüksek olması çünkü kulaklarında işitme kaybı bulunduğu için telefon çaldığında duyabilmeli. Köy yerinde yaşadığını da göz önünde bulundurunca cihazın başına bir şey gelmesi durumunda tamir ettirmek kolay olmayacaktır o yüzden sağlam olması da gerekiyor. Bu minvalde önerilerinizi bekliyorum.
Sıfır mı ikinci el mi düşünüyorsunuz ?
 
Merhaba. Yaşlı bir büyüğümüz için tuşlu telefon almam gerekiyor bu konuda önerilerinize ihtiyacım var. Özellikle en önemli olan konu hoparlör sesinin yüksek olması çünkü kulaklarında işitme kaybı bulunduğu için telefon çaldığında duyabilmeli. Köy yerinde yaşadığını da göz önünde bulundurunca cihazın başına bir şey gelmesi durumunda tamir ettirmek kolay olmayacaktır o yüzden sağlam olması da gerekiyor. Bu minvalde önerilerinizi bekliyorum.

Nokia 3310 😉😅
 
Samsung B350E baktım ben de az önce. Aynı süreçten bir büyüğümüz için biz de geçiyoruz. Tavsiyem şehrinizdeki bakkal telefonculardan deneyip almanız.
 

Geri
Yukarı