T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #141 CHRİS W4LKER dedi: Tuttu alttaki üyenin en az 4 GB RAM ve 1GB GPU'su var. Genişletmek için tıkla... Tutmadı. Alttakinin boyu TR ortalaması altında.
CHRİS W4LKER dedi: Tuttu alttaki üyenin en az 4 GB RAM ve 1GB GPU'su var. Genişletmek için tıkla... Tutmadı. Alttakinin boyu TR ortalaması altında.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 24 Temmuz 2022 #142 T21 dedi: Tutmadı. Alttakinin boyu TR ortalaması altında. Genişletmek için tıkla... Tutmadı (arkadaşın soru benim sorumdu) alttaki sınıfın inek öğrencisi.
T21 dedi: Tutmadı. Alttakinin boyu TR ortalaması altında. Genişletmek için tıkla... Tutmadı (arkadaşın soru benim sorumdu) alttaki sınıfın inek öğrencisi.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 24 Temmuz 2022 #143 T21 dedi: Tutmadı. Alttakinin boyu TR ortalaması altında. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız bunu ben söylemedim. Arkadaşın dediği şeyi söyledim (Ama sıkıntı yok) Unti dedi: Tutmadı (arkadaşın soru benim sorumdu) alttaki sınıfın inek öğrencisi. Genişletmek için tıkla... Tutmadı alttaki üye 15 yaşından büyük.
T21 dedi: Tutmadı. Alttakinin boyu TR ortalaması altında. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız bunu ben söylemedim. Arkadaşın dediği şeyi söyledim (Ama sıkıntı yok) Unti dedi: Tutmadı (arkadaşın soru benim sorumdu) alttaki sınıfın inek öğrencisi. Genişletmek için tıkla... Tutmadı alttaki üye 15 yaşından büyük.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #144 CHRİS W4LKER dedi: Hocam yalnız bunu ben söylemedim. Arkadaşın dediği şeyi söyledim (Ama sıkıntı yok) Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Kendinizi açıklamanıza gerek yok beğenin geçin işte.
CHRİS W4LKER dedi: Hocam yalnız bunu ben söylemedim. Arkadaşın dediği şeyi söyledim (Ama sıkıntı yok) Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Kendinizi açıklamanıza gerek yok beğenin geçin işte.
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 24 Temmuz 2022 #145 CHRİS W4LKER dedi: Hocam yalnız bunu ben söylemedim. Arkadaşın dediği şeyi söyledim (ama sıkıntı yok) Tutmadı alttaki üye 15 yaşından büyük. Genişletmek için tıkla... Tutmadı(ne yazık ki) alttaki kablosuz fare kullanıyor.
CHRİS W4LKER dedi: Hocam yalnız bunu ben söylemedim. Arkadaşın dediği şeyi söyledim (ama sıkıntı yok) Tutmadı alttaki üye 15 yaşından büyük. Genişletmek için tıkla... Tutmadı(ne yazık ki) alttaki kablosuz fare kullanıyor.
eNyzii1 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 309 Yer İstanbul Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #146 Mayt dedi: Tutmadı(ne yazık ki) alttaki kablosuz fare kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tutmadı alttaki basketbol oynar.
Mayt dedi: Tutmadı(ne yazık ki) alttaki kablosuz fare kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tutmadı alttaki basketbol oynar.
O OREEMER Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #147 Tutmadı Alttaki acıkmış.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 2 Ağustos 2022 #148 OREEMER dedi: Tutmadı Alttaki acıkmış. Genişletmek için tıkla... Tutmadı (Söylemesi ayıp, daha şimdi içli köfte yedim) Alttaki üye korsan oyun kullanıyor.
OREEMER dedi: Tutmadı Alttaki acıkmış. Genişletmek için tıkla... Tutmadı (Söylemesi ayıp, daha şimdi içli köfte yedim) Alttaki üye korsan oyun kullanıyor.
onurdogan51 Femtopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 20 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #149 Tutmadı(Laptopa virüs girmesinden korkuyorum ya alırım ya da hiç oynamam)Alttaki üye Fenerbahçe'li.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 10 Ağustos 2022 #150 onurdogan51 dedi: Tutmadı(Laptopa virüs girmesinden korkuyorum ya alırım ya da hiç oynamam)Alttaki üye Fenerbahçe'li. Genişletmek için tıkla... Yarı tuttu yarı tutmadı. (Eskiden öyleydim ama şimdi takım tutmuyorum) Alttaki üye bu yazıyı karnı tok bir şekilde okuyor.
onurdogan51 dedi: Tutmadı(Laptopa virüs girmesinden korkuyorum ya alırım ya da hiç oynamam)Alttaki üye Fenerbahçe'li. Genişletmek için tıkla... Yarı tuttu yarı tutmadı. (Eskiden öyleydim ama şimdi takım tutmuyorum) Alttaki üye bu yazıyı karnı tok bir şekilde okuyor.