Tuttuğum takım yüzünden dışlanıyorum

• Konuyu başlatan 3re3n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.632
Beşiktaş maçında 10'a yakın pozisyon verilmedi.
En az 10 tanede bize verilmedi!

Şikesaray olarak hak yiyorsunuz üstüne de hak mı ariyorsunuz!

(!) (Biraz ciddiyim ama çok degil, espri amacim var.)

(Biraz fazla mı kaçtı😅, moderasyon lutfen banlama.)

Neyse soruna gelirsek dedigim gibi salla gitsin.

Fanatik galatasaraylıyım?

Öncelikle bu benim fikrim yani katılıp katılmamak size kalmış herkese saygım var. Size hiçbir faydası olmayan bir şeyin bu fanatiği olup kendinize bu kadar dert etmeyin, büyüklük sizde kalsın he ben fenerliyim artık deyip konuyu kapatın. Hem kafan rahat olur. Her gün aynı sınıfta yüz yüze bakıyorsun, ufak bir mesele için birbirinize darılmayın.

Öncelikle bu benim fikrim yani katılıp katılmamak size kalmış herkese saygım var. Size hiçbir faydası olmayan bir şeyin bu fanatiği olup kendinize bu kadar dert etmeyin, büyüklük sizde kalsın he ben fenerliyim artık deyip konuyu kapatın. Hem kafan rahat olur. Her gün aynı sınıfta yüz yüze bakıyorsun, ufak bir mesele için birbirinize darılmayın.
Lafta fenerli ozde galatasaraylı¿
Iyi kandirmaca, bedava tablet almak icin bir defa kullandigim yontem.

Benim onlara bir şey dediğim yok. İsteyen istediği takımı tutar. Ama bana böyle davrandıkları için üzülüyorum.

Lafta fenerli ozde galatasaraylı¿
Iyi kandirmaca, bedava tablet almak icin bir defa kullandigim yontem.

Sevdiğin, deger verdiğin birini kandırmak kötü bir şey olur. Aslında herkesi kandırmak kötü. Yanlış anlamayın size birşey demedim.

Son düzenleme:
@429905 hocam maç fiyatları ortada. Arkadaş belki evinde izliyor olabilir, bilemezsiniz.

Fiyatlar ya da imkan bazında değil de, "fanatik taraftar" sözünden yürümek istedim gerçekten her maça giden, takımına her türlü yardımı yapan, bir ortamda sürekli bunu vurgulayan kendi takımını "ölürcesine" savunan birisi ise, arkadaşları yanında da bunu yapması etik olmaz. Bu en basitinden bir derbide kazanıp (sürekli)"dün ne yendik sizi be, şu maçı hatırla, şu futbolcu nasıl attı ama ha!" demesine benzer. Arkadaşları tarafından bu yapılıyorsa aynı şekilde hoş bir davranış değil.

Çünkü fanatizm kökünde bir kişilik bozukluğudur. Sadece kendi doğrusu üzerine yorum yapar.

Benim dediğim de yanlış anlaşılmış, taraftar-fanatiklik arasındaki farkı bilmesini isterim.

@429905 o dediğiniz de doğru da maç biletleri bir öğrenci için pahalı. Kaldı ki bize bile pahalı geliyor.

Fiyatlar ya da imkan bazında değil de, "fanatik taraftar" sözünden yürümek istedim gerçekten her maça giden, takımına her türlü yardımı yapan, bir ortamda sürekli bunu vurgulayan kendi takımını "ölürcesine" savunan birisi ise, arkadaşları yanında da bunu yapması etik olmaz. Bu en basitinden bir derbide kazanıp (sürekli)"dün ne yendik sizi be, şu maçı hatırla, şu futbolcu nasıl attı ama ha!" demesine benzer. Arkadaşları tarafından bu yapılıyorsa aynı şekilde hoş bir davranış değil.

Çünkü fanatizm kökünde bir kişilik bozukluğudur. Sadece kendi doğrusu üzerine yorum yapar.

Benim dediğim de yanlış anlaşılmış, taraftar-fanatiklik arasındaki farkı bilmesini isterim.

Anlayışın için teşekkür ederim. Saydıkların içinde sadece maça gitmedim. O da pahalılığından. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı