TV arkasına Game stick önerisi

GOKBERKg16

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G15
RTX 3050 4GB
AMD RYZEN 7 6800HX
500 GB SSD
4800Mhz 16GB RAM
WİN 11
Meslek
Fen Lisesi Öğrencisi
Salonda televizyona arkasına takılacak ucuz bütçeli 1000-2500₺ arası bir Game stick tarzı bir şey lazım. 2 tane kablosuz gamepad olursa çok güzel olur. Öneriniz var mı, varsa PSP oyunları açar mı yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alacaginiza emulatorden oynamanizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Salonda televizyona arkasına takılacak ucuz bütçeli 1000-2500₺ arası bir Game stick tarzı bir şey lazım. 2 tane kablosuz gamepad olursa çok güzel olur. Öneriniz var mı, varsa PSP oyunları açar mı yazar mısınız?

Pandora's box belli sistemler vardı PSP oyunlarınıda açan, tam hangileri hatırlamıyorum fakat pandora's box altında bulabilirsiniz.

O tür cihazlar Ps1 oyunlarında bile tam performans veremiyor. PSP oyunlarında daha sorunlu olurlar. Artı alanların çoğu stabilite sorunlarından bahsetmiş.

Keyifli oyun oynayabilmek için @miwu nun önerdiği pandora box sistemleriden almak lazım. Ama tabi fiyatları epey yüksek.

Ek: Bütçenizi 2 kat arttırabilirsineniz. Kinhank Super Konsol X2 bu modele bakabilirsiniz. (Psp oyunları dahil)
(TV box olarak kullanabilme özelliği de var.)

Mertemizer hocam incelemesini yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bütçeyi biraz arttırıp PS3 alabilirsiniz. PSP PS2 PS3 oyunlarına erişiminiz olur.

Bütçeyi biraz arttırıp PS3 alabilirsiniz. PSP PS2 PS3 oyunlarına erişiminiz olur.

Siz konuyu anlamadınız galiba bütçe az ben de biliyorum PlayStation 3-4 almayı ama bütçe elvermiyor 2.el hiç düşünmüyorum.

Siz konuyu anlamadınız galiba bütçe az ben de biliyorum PlayStation 3-4 almayı ama bütçe elvermiyor 2.el hiç düşünmüyorum.

Bu da kinhank modeli. Diğerinden daha uygun. Fiyatı 2500 civarı.

Buradaki incelemesine göre PSP oyunları da mevcut. Ama siz yine de bi araştırın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da kinhank modeli. Diğerinden daha uygun. Fiyatı 2500 civarı.

Buradaki incelemesine göre PSP oyunları da mevcut. Ama siz yine de bir araştırın.

Harbiden güzel duruyor öneri için sağol

Yeni konular

Geri
Yukarı