S Samed123 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 314 8 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar, bu görsele sahip akü TVS’nin orijinal aküsü müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.257 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #2 Samed123 dedi: Arkadaşlar, bu görsele sahip akü TVS’nin orijinal aküsü müdür? Eki Görüntüle 2551717 Genişletmek için tıkla... Yanıltmak istemem ama değil muhtemelen. Bs akü diye geçenler Orjinal diye biliyorum. Bir de uyumlu ise çok da önemli değil Orjinal birebirliği.
Samed123 dedi: Arkadaşlar, bu görsele sahip akü TVS’nin orijinal aküsü müdür? Eki Görüntüle 2551717 Genişletmek için tıkla... Yanıltmak istemem ama değil muhtemelen. Bs akü diye geçenler Orjinal diye biliyorum. Bir de uyumlu ise çok da önemli değil Orjinal birebirliği.
S Samed123 Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 314 8 Ağustos 2025 #3 ALUU dedi: Yanıltmak istemem ama değil muhtemelen. Bs akü diye geçenler Orjinal diye biliyorum. Bir de uyumlu ise çok da önemli değil Orjinal birebirliği. Genişletmek için tıkla... Hocam orjinal olması önemli değilmi bana usta önemli demişti
ALUU dedi: Yanıltmak istemem ama değil muhtemelen. Bs akü diye geçenler Orjinal diye biliyorum. Bir de uyumlu ise çok da önemli değil Orjinal birebirliği. Genişletmek için tıkla... Hocam orjinal olması önemli değilmi bana usta önemli demişti