TVS Raider arıza ışığı ve marş almaması

Arda38Bey

Centipat
Daha fazla  
Selamlar ben arda; 16/09/2024 İstanbul'da sabah işe giderken ( hava hamurlu ) motorumu tekrar marş basmak istediğimde artık buji kısmı mı ıslandı ne oldu bilmem marş almadı ve motorum çalışmadı bu sorun su ile ilgili diye tahmin ediyorum. Ekran da dediğim gibi üçgen içinde ünlem olan arıza ışığı yandı ekranda ve gitmiyor ve marşım basmıyor bu sorunu başka TVS kullanıcıları yaşadı mı? Merak ediyorum sağ olun :)

Selamlar ben arda; 16/09/2024 İstanbul'da sabah işe giderken ( hava hamurlu ) motorumu tekrar marş basmak istediğimde artık buji kısmı mı ıslandı ne oldu bilmem marş almadı ve motorum çalışmadı bu sorun su ile ilgili diye tahmin ediyorum. Ekran da dediğim gibi üçgen içinde ünlem olan arıza ışığı yandı ekranda ve gitmiyor ve marşım basmıyor bu sorunu başka TVS kullanıcıları yaşadı mı? Merak ediyorum sağ olun :)

Yaşadım soğuktan kaynaklı 3 4 marş + gazla zar zor rolanti tutturuyordum 2 3 hafta içinde düzeldi motor alıştı şu an tek marş yine çalışıyor.

Hocam sorunun kaynağını hala arayan varsa akünün kutup başlarını kontrol etsin yüksek ihtimalle akünün kutup başlarından bir tanesi gevşemiştir aynı sorunu bende yaşamıştım sol grenajı söküp kutup başlarını sıktım. Benim eksi kutbu gevşekti sıktıktan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı