TV'yi VGA ile PC'ye Bağlayınca 1080P Alamama Sorunu

• Konuyu başlatan 9947
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.157

9947

Kilopat
HDMI ile bağladığımda taşma ve parazit oluyor. Ekran kartı üstünden ayaları değiştirsem de sorun tam çözülemiyor. VGA ile bağlayınca da 1360x768 çözünürlükte kalıyor üst çözünürlüklerde 2K dışında hata veriyor. Ama TV 2K değil eminim ki. Yine de oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Asıl sorun şu ki başka bi TV'ye VGA ile bağlayınca 1080P üzerinden sorunsuz görüntü alabiliyorum. 2K da güzel ama gözümü yoruyor. Ekran kartı için HDMI to VGA dönüştürücü ile takılı. Acaba sorunu nasıl çözebilirim?
Adggsız.png

HDMI ile bağladığımda taşma ve parazit oluyor. Ekran kartı üstünden ayaları değiştirsem de sorun tam çözülemiyor. VGA ile bağlayınca da 1360x768 çözünürlükte kalıyor üst çözünürlüklerde 2K dışında hata veriyor. Ama TV 2K değil eminim ki. Yine de oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Asıl sorun şu ki başka bi TV'ye VGA ile bağlayınca 1080P üzerinden sorunsuz görüntü alabiliyorum. 2K da güzel ama gözümü yoruyor. Ekran kartı için HDMI to VGA dönüştürücü ile takılı. Acaba sorunu nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 388146
Ben denemiştim ancak 1080p olmayınca pek takilmadim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı