Strawfury Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 Twitch'de bir yayıncıya abone olmuştum ama Prime üzerinden değil. Duyduğuma göre bu yenilenecek ve ben bunun yenilenmemesi için ne yapmalıyım?
Twitch'de bir yayıncıya abone olmuştum ama Prime üzerinden değil. Duyduğuma göre bu yenilenecek ve ben bunun yenilenmemesi için ne yapmalıyım?
CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #2 Strawfury dedi: Twitch'de bir yayıncıya abone olmuştum ama Prime üzerinden değil. Duyduğuma göre bu yenilenecek ve ben bunun yenilenmemesi için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Papara üzerinden ise aboneliklere girip otomatik ödemeyi kapatacaksın. Veya direkt olarak Twitch'ten kapanıyor ise, ben karttan kapattım. Artı 0 Eksi
Strawfury dedi: Twitch'de bir yayıncıya abone olmuştum ama Prime üzerinden değil. Duyduğuma göre bu yenilenecek ve ben bunun yenilenmemesi için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Papara üzerinden ise aboneliklere girip otomatik ödemeyi kapatacaksın. Veya direkt olarak Twitch'ten kapanıyor ise, ben karttan kapattım.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 Twitch'den aboneliği iptal edin. Artı 0 Eksi
Aolzarin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.332 Çözümler 5 Yer Kocaeli/Gebze 5 Haziran 2023 #4 Strawfury dedi: Twitch'de bir yayıncıya abone olmuştum ama Prime üzerinden değil. Duyduğuma göre bu yenilenecek ve ben bunun yenilenmemesi için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Twitch'de sağ üstten aboneliklere gir oradan iptal et. Bir daha abone olmazsın. Artı 0 Eksi
Strawfury dedi: Twitch'de bir yayıncıya abone olmuştum ama Prime üzerinden değil. Duyduğuma göre bu yenilenecek ve ben bunun yenilenmemesi için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Twitch'de sağ üstten aboneliklere gir oradan iptal et. Bir daha abone olmazsın.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.392 Çözümler 6 5 Haziran 2023 #5 Sağ üstte profilinize tıklayın altta twicth wallet seçeneği var oraya girin kartı kaldırırsınız öncesinde aboneliğimi yenileme seçeneği seçtirir muhtemelen. Artı 0 Eksi
Sağ üstte profilinize tıklayın altta twicth wallet seçeneği var oraya girin kartı kaldırırsınız öncesinde aboneliğimi yenileme seçeneği seçtirir muhtemelen.
KS KS Strawfury Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #6 Aolzarin dedi: Twitch'de sağ üstten aboneliklere gir oradan iptal et. Bir daha abone olmazsın. Genişletmek için tıkla... Aboneliği iptal ettim tekrar abone olana kadar yenilenmeyecektir değil mi? Artı 0 Eksi
Aolzarin dedi: Twitch'de sağ üstten aboneliklere gir oradan iptal et. Bir daha abone olmazsın. Genişletmek için tıkla... Aboneliği iptal ettim tekrar abone olana kadar yenilenmeyecektir değil mi?
Aolzarin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.332 Çözümler 5 Yer Kocaeli/Gebze 5 Haziran 2023 #7 Strawfury dedi: Aboneliği iptal ettim tekrar abone olana kadar yenilenmeyecektir değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok ben öyle yapıyorum. Aboneliği iptal edince bir sonraki ay yenilenmeyecek diye göstermesi lazım orada. Artı 0 Eksi
Strawfury dedi: Aboneliği iptal ettim tekrar abone olana kadar yenilenmeyecektir değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok ben öyle yapıyorum. Aboneliği iptal edince bir sonraki ay yenilenmeyecek diye göstermesi lazım orada.
KS KS Strawfury Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #8 Aolzarin dedi: Yok ben öyle yapıyorum. Aboneliği iptal edince bir sonraki ay yenilenmeyecek diye göstermesi lazım orada. Genişletmek için tıkla... telefondan iptal ettim yeniden abone olabilirsiniz diyor yani yenilenmeyecek galiba Artı 0 Eksi
Aolzarin dedi: Yok ben öyle yapıyorum. Aboneliği iptal edince bir sonraki ay yenilenmeyecek diye göstermesi lazım orada. Genişletmek için tıkla... telefondan iptal ettim yeniden abone olabilirsiniz diyor yani yenilenmeyecek galiba