Twitch abonelikleri 20 Mayıs'tan itibaren 9.90 TL'ye düşüyor!

Twitch, 20 Mayıs'ta Türkiye ve Meksika'da abonelik fiyatlarını düşürecek. Abonelik fiyatları Türkiye'de 9.90 TL (Prime ile olmazsanız 31.19 TL ödemeniz gerekiyordu.) ve Meksika'da 48 Meksika Peso'su olacak. Yılın üçüncü çeyreğinden itibaren Asya, Latin Amerika, Orta Doğu, Afrika ve Avrupa'daki çoğu ülkeye yerelleştirilmiş fiyatlandırma getirilmesi planlanıyor. Bu değişiklik hiçbir ülkede fiyatları yükseltmeyecek, sadece düşürecek. Kademe 2 ve 3 için de yerelleştirme olacak ama net fiyat belirtilmedi. Farkı telafi etmeye yardımcı olmak için yayıncıya bir "gelir ayarlama teşviki" ödenecek.

Twitch, fiyat değişikliği ayı da dahil olmak üzere üç takvim ayı boyunca temel kanalın ve Prime alt gelirinin (gerekirse) %100'ünü karşılayacak. Bundan sonra, teşvik ödemelerini takip eden 9 ay boyunca her üç ayda bir %25 oranında yavaş yavaş azaltacak ve toplam 12 aylık bir gelir ayarlama teşviki sağlayacak.

blogggggg.jpg


Kaynak: Yerel abonelik fiyatlarıyla küresel topluluğumuzu büyütüyoruz
 
Son düzenleme:
Yayıncılar Prime aboneliklerden yine 5 dolar üzerinden kazanıyordu sanırım bizim ülkede de. O zaman onda da bir ayarlamaya gidilecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı