theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 31 Ekim 2021 #1 Kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #2 Mümkün değil galiba.
witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.365 Makaleler 3 Çözümler 9 31 Ekim 2021 #3 Yagii dedi: Kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Twitch'e mail atacaksın.
E enescanergndz Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #4 Yagii dedi: Kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba dostum twitch üzerinden bağış almak için iştirak sözleşmesi mi imzalamak gerekiyordu?
Yagii dedi: Kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba dostum twitch üzerinden bağış almak için iştirak sözleşmesi mi imzalamak gerekiyordu?
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Kasım 2021 #5 witicieen dedi: Twitch'e mail atacaksın. Genişletmek için tıkla... Attım teşekkürler. enescanergndz dedi: Merhaba dostum twitch üzerinden bağış almak için iştirak sözleşmesi mi imzalamak gerekiyordu? Genişletmek için tıkla... Abonelikler, Bitler.
witicieen dedi: Twitch'e mail atacaksın. Genişletmek için tıkla... Attım teşekkürler. enescanergndz dedi: Merhaba dostum twitch üzerinden bağış almak için iştirak sözleşmesi mi imzalamak gerekiyordu? Genişletmek için tıkla... Abonelikler, Bitler.
E enescanergndz Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #6 Yagii dedi: Attım teşekkürler. Abonelikler, Bitler. Genişletmek için tıkla... Twitch hesabını satmayı düşünüyor musun? Sanırım iştirak almak biraz tantanalı
Yagii dedi: Attım teşekkürler. Abonelikler, Bitler. Genişletmek için tıkla... Twitch hesabını satmayı düşünüyor musun? Sanırım iştirak almak biraz tantanalı
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2021 #7 Dashboard üzerinden İştirak sözleşmesini yeniden imzalamak için girin. Baştan başla dedikten sonra hiçbir adımı yapmayın. Sorununuz çözülecektir.
Dashboard üzerinden İştirak sözleşmesini yeniden imzalamak için girin. Baştan başla dedikten sonra hiçbir adımı yapmayın. Sorununuz çözülecektir.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Kasım 2021 #8 enescanergndz dedi: Twitch hesabını satmayı düşünüyor musun? Sanırım iştirak almak biraz tantanalı Genişletmek için tıkla... Hayır satmam. Berkay Çobanoğlu dedi: Dashboard üzerinden İştirak sözleşmesini yeniden imzalamak için girin. Baştan başla dedikten sonra hiçbir adımı yapmayın. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunu yaptım. witicieen dedi: Twitch'e mail atacaksın. Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptım ayrıyetten cevap ne zamana gelir?
enescanergndz dedi: Twitch hesabını satmayı düşünüyor musun? Sanırım iştirak almak biraz tantanalı Genişletmek için tıkla... Hayır satmam. Berkay Çobanoğlu dedi: Dashboard üzerinden İştirak sözleşmesini yeniden imzalamak için girin. Baştan başla dedikten sonra hiçbir adımı yapmayın. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunu yaptım. witicieen dedi: Twitch'e mail atacaksın. Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptım ayrıyetten cevap ne zamana gelir?
V Vitor Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #9 theYagi dedi: Hayır satmam. Teşekkürler bunu yaptım. Bunu da yaptım ayrıyeten cevap ne zamana gelir? Genişletmek için tıkla... Dostum dönüş yapıldımı bende kapatmak istiyorumda. Berkay Çobanoğlu dedi: Dashboard üzerinden iştirak sözleşmesini yeniden imzalamak için girin. Baştan başla dedikten sonra hiçbir adımı yapmayın. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Twitch destekden yazdım başıma bir şey gelmez değil mi hocam. theYagi dedi: Attım teşekkürler. Abonelikler, bitler. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum ne oldu kapandı mı? Son düzenleme: 13 Temmuz 2023
theYagi dedi: Hayır satmam. Teşekkürler bunu yaptım. Bunu da yaptım ayrıyeten cevap ne zamana gelir? Genişletmek için tıkla... Dostum dönüş yapıldımı bende kapatmak istiyorumda. Berkay Çobanoğlu dedi: Dashboard üzerinden iştirak sözleşmesini yeniden imzalamak için girin. Baştan başla dedikten sonra hiçbir adımı yapmayın. Sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Twitch destekden yazdım başıma bir şey gelmez değil mi hocam. theYagi dedi: Attım teşekkürler. Abonelikler, bitler. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum ne oldu kapandı mı?
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2023 #10 Endişelendiğiniz şey ödeme kapatmaksa, hold my payments seçeneğini seçebilirsiniz. Zaten iştirak sözleşmesini de iptal ederseniz ödeme almazsınız.
Endişelendiğiniz şey ödeme kapatmaksa, hold my payments seçeneğini seçebilirsiniz. Zaten iştirak sözleşmesini de iptal ederseniz ödeme almazsınız.