Chrykos Hectopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #1 Twitch'e başlamayı düşünüyorum. Şu an için sadece kanal resimleri, ve sistem kaldı. Aklımda birkaç logo fikri var ama kararsızım. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2020
Twitch'e başlamayı düşünüyorum. Şu an için sadece kanal resimleri, ve sistem kaldı. Aklımda birkaç logo fikri var ama kararsızım. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Mayıs 2020 #2 Eğer ücretli bir tasarım arıyorsanız konuyu hizmet ilanlarına açmanız daha doğru olur.
Chrykos Hectopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #3 Mithat Berhan dedi: Eğer ücretli bir tasarım arıyorsanız konuyu hizmet ilanlarına açmanız daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Yardım amaçlı
Mithat Berhan dedi: Eğer ücretli bir tasarım arıyorsanız konuyu hizmet ilanlarına açmanız daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Yardım amaçlı