Twitch Kitlesi Ne İzlemek İster?

Post Malone

Kilopat
Dostlar sorum basit bir Twitch izleyicisi iseniz izlediğiniz yayıncıdan ne beklersiniz? Ayrıca sevdiğiniz içerikler nelerdir? Kısacası Twitch izleyicisi ne izlemek ister?

Aslında her türlü oyun izlenir Twitch'de. Bu izleyicilere göre farklılık gösterir. Mesala ben satranç maçları izlemeyi severken , başka birisi PUBG izlemeyi sever. Yani sana göre değişir ? Her çeşit izleyici mevcut Twitch'de.

Büyük bir çoğunluğu oyun izler. Asıl bağlayıcı olan yayıncının yaptığı sohbettir fakat. Yani mesela çok iyi oyuncular var ama ya egolu ya da çok boş sohbeti var ve bu yüzden izleyicileri belirli bir süreden sonra azalıyor. Örneğin adam PUBG oynuyor ama izleyicilerine karşı egolu konuşmalar yapıyor. Bir süre sonra millet de ona karşı "çöp, boş, kolsuz, patates vs." gibi yorumlar atarak baltalamaya başlıyorlar.
Benim en başarılı bulduklarımdan birisi mesela Pinti Panda. İyi bir oyuncu değil fakat sohbeti güzel samimi. Saçma sapan kasıntılıklara girmiyor. Yeri geliyo oyun oynuyor yeri geliyor sohbet ediyor.

Bu arada tabi son zamanlarda biraz çöplüğe dönmeye başladı Youtube gibi. Adam açmış yayını tatildeyim diyor ve sadece plastik sandalyeden yazlık yeri anlatıyor. Bana ne:) Hepsi değil ama kadın yayıncılar daha da fena oluyor. Açıyor yayını, salıyor sarı saçları, bir de sigara üzerine, sadece ekrana bakıyor ya:) "Excalibur aramıza hoş geldin" diyor sadece:) Malum karşı cins ismini söyleyince tansiyonu düşen bir kitle var bizim ülkede:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı