fleizy00 Kilopat Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 413 Çözümler 1 25 Haziran 2019 #1 Twitch reklamlarını nasıl engelleyebilirim?
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.542 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 25 Haziran 2019 #2 uBlock kullanarak engelliyorum ben.
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 25 Haziran 2019 #3 Twitch'te izlediğin kanallara abone olarak reklamları engelleyebilirsin.
PALGOW Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 412 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 25 Haziran 2019 #4 Opera kardeşim Opera. Artık şu tarayıcı kullanmayı öğrenin. Hatta Opera GX indir. İçine entegre Twitch var.
Opera kardeşim Opera. Artık şu tarayıcı kullanmayı öğrenin. Hatta Opera GX indir. İçine entegre Twitch var.
elprus Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 372 Çözümler 2 25 Haziran 2019 #5 uBlock, ADBlock gibi uygulamaları kullanırsan sorun kalmaz.
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 25 Haziran 2019 #6 PALGOW dedi: Opera kardeşim Opera. Artık şu tarayıcı kullanmayı öğrenin. Hatta Opera GX indir. İçine entegre Twitch var. Genişletmek için tıkla... Ne bu sinir hocam. Yardım isteyen birine böyle mi davranılır?
PALGOW dedi: Opera kardeşim Opera. Artık şu tarayıcı kullanmayı öğrenin. Hatta Opera GX indir. İçine entegre Twitch var. Genişletmek için tıkla... Ne bu sinir hocam. Yardım isteyen birine böyle mi davranılır?
PALGOW Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 412 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 25 Haziran 2019 #7 Arctic dedi: Ne bu sinir hocam. Yardım isteyen birine böyle mi davranılır? Genişletmek için tıkla... Yardım ettim zaten.
Arctic dedi: Ne bu sinir hocam. Yardım isteyen birine böyle mi davranılır? Genişletmek için tıkla... Yardım ettim zaten.
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 25 Haziran 2019 #8 PALGOW dedi: Yardım ettim zaten. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle edecek iseniz yardım isteyen kişinin sizden gelecek yardıma ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
PALGOW dedi: Yardım ettim zaten. Genişletmek için tıkla... Eğer öyle edecek iseniz yardım isteyen kişinin sizden gelecek yardıma ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.
PALGOW Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 412 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 25 Haziran 2019 #9 Arctic dedi: Eğer öyle edecek iseniz yardım isteyen kişinin sizden gelecek yardıma ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben normalce konuştum ama.
Arctic dedi: Eğer öyle edecek iseniz yardım isteyen kişinin sizden gelecek yardıma ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben normalce konuştum ama.
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 25 Haziran 2019 #10 PALGOW dedi: Ben normalce konuştum ama. Genişletmek için tıkla... Tebrikler.