Twitch yayın sırasında uzun kesit nasıl alınır?

şamanger

Femtopat
Daha fazla  
Canlı olarak Twitch'ten izlediğim yayının yayın sırasında yayının uzun klibini nasıl alırım? Mesela yayıncı bir video izliyor ve ben sadece video izlediği yerin kesitini almak istiyorum ve bunu canlı yayın açıkken yapmak istiyorum OBS'den filan ekran kaydı alamıyorum çünkü yayın izlerken donuyor ve bilgisayarım çok kötü untwitch.com gibi sitelerde denedim ama çalışmadı denediğim zaman resimdeki gibi oluyor önerdiğiniz bir şey var mı yoksa ben mi yanış bir şey yapıyorum?

1692700368099.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradığın site bu fakat 2 tane önemli kural var, yayıncının geçmiş yayınları kayıt özelliği açık olması ve de yayın geçmişi sadece abonelere özel olmaması lazım ki bunun çözümü var abone olursun.

Canlı yayında olan kişinin profiline gir oradan geçmiş yayınlarına gir oradan son güncel geçmişe gir o gördüğün canlı yayının geçmişi fakat yayın uzadıkça canlı kısmın kaydı geç yansır oraya F5 yaptıkça ilerler örnek veriyorum yayıncı 6. saate geçmiş 5. saate gözükür. ilerleyen dakikalarda o fark kapanır.

O geçmiş yayının linkini videosunu paylaş seçeneğini ile bu siteye yapıştır. Sonra istediğin dakika aralıklarını süre olarak yaz indir bu kadar.

1692748421074.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı