Twitch yayıncısı önerisi

Pinti Panda da EasterGamersTV gibi işini çok iyi yapan kanallardan biridir, hikayeli oyunları izlemeyi severseniz en çok önerdiğim 2 kanaldır.

Pinti panda da eastergamerstv gibi işini çok iyi yapan kanallardan biridir, hikayeli oyunları izlemeyi severseniz en çok önerdiğim 2 kanaldır.

Mete çok yapmacık bence özellikle CoD MW2 serisinde defalarca oynamasına rağmen aynı yapmacık tepkileri veriyor hiç ısınamıyorum ona.

Duyduğuma göre unlost ve kendine müzisyen diye yayıncılar varmış sizce onlar nasıl.

Duyduğuma göre unlost ve kendine müzisyen diye yayıncılar varmış sizce onlar nasıl.
Bence ikisi de iyi yayıncılar değiller, sadece Unlost'u Melih diye bir çocuğa yaptığı iyilik için takdir etmiştim ama onun dışında ikisi de iyi değil bana kalırsa. Gerçi Melih'e yaptığı yardım gerçek mi ondan bile emin değilim.

KendineMüzisyen diğerleri gibi kasmıyor oyunlarda eğlencesine oynuyor.İzleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…