baraniko Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Makaleler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #31 Hiroo dedi: Jahrein'le ne sorunun var? Kendin yayıncı önerisi istemişsin ben de söyledim. Genişletmek için tıkla... Hocam jahreinin YouTube videolarını izledim ve beğenmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Hiroo dedi: Jahrein'le ne sorunun var? Kendin yayıncı önerisi istemişsin ben de söyledim. Genişletmek için tıkla... Hocam jahreinin YouTube videolarını izledim ve beğenmedim.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.094 Çözümler 7 21 Mayıs 2021 #32 Asdasgudas dedi: Arkadaş Jahrein önermeyin yazdı. Genişletmek için tıkla... 436523 dedi: Jahrein önermeyin demişti de Genişletmek için tıkla... Ben direk önerimi yapıp geçtim geçmiş mesajlara bakmadım.
Asdasgudas dedi: Arkadaş Jahrein önermeyin yazdı. Genişletmek için tıkla... 436523 dedi: Jahrein önermeyin demişti de Genişletmek için tıkla... Ben direk önerimi yapıp geçtim geçmiş mesajlara bakmadım.
baraniko Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Makaleler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #33 Hiroo dedi: Ben direk önerimi yapıp geçtim geçmiş mesajlara bakmadım. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam.
Hiroo dedi: Ben direk önerimi yapıp geçtim geçmiş mesajlara bakmadım. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Mayıs 2021 #34 Pinti Panda da EasterGamersTV gibi işini çok iyi yapan kanallardan biridir, hikayeli oyunları izlemeyi severseniz en çok önerdiğim 2 kanaldır.
Pinti Panda da EasterGamersTV gibi işini çok iyi yapan kanallardan biridir, hikayeli oyunları izlemeyi severseniz en çok önerdiğim 2 kanaldır.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.094 Çözümler 7 21 Mayıs 2021 #35 436523 dedi: Pinti panda da eastergamerstv gibi işini çok iyi yapan kanallardan biridir, hikayeli oyunları izlemeyi severseniz en çok önerdiğim 2 kanaldır. Genişletmek için tıkla... Mete çok yapmacık bence özellikle CoD MW2 serisinde defalarca oynamasına rağmen aynı yapmacık tepkileri veriyor hiç ısınamıyorum ona.
436523 dedi: Pinti panda da eastergamerstv gibi işini çok iyi yapan kanallardan biridir, hikayeli oyunları izlemeyi severseniz en çok önerdiğim 2 kanaldır. Genişletmek için tıkla... Mete çok yapmacık bence özellikle CoD MW2 serisinde defalarca oynamasına rağmen aynı yapmacık tepkileri veriyor hiç ısınamıyorum ona.
baraniko Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Makaleler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #36 436523 dedi: Pinti panda da eastergamerstv gibi işini çok iyi yapan kanallardan biridir, hikayeli oyunları izlemeyi severseniz en çok önerdiğim 2 kanaldır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun öneriniz için.
436523 dedi: Pinti panda da eastergamerstv gibi işini çok iyi yapan kanallardan biridir, hikayeli oyunları izlemeyi severseniz en çok önerdiğim 2 kanaldır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun öneriniz için.
Üfler Hectopat Katılım 8 Nisan 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer KKTC 21 Mayıs 2021 #37 Twitchsasi öneririm.
baraniko Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 381 Makaleler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #38 Duyduğuma göre unlost ve kendine müzisyen diye yayıncılar varmış sizce onlar nasıl.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Mayıs 2021 #39 baraniko dedi: Duyduğuma göre unlost ve kendine müzisyen diye yayıncılar varmış sizce onlar nasıl. Genişletmek için tıkla... Bence ikisi de iyi yayıncılar değiller, sadece Unlost'u Melih diye bir çocuğa yaptığı iyilik için takdir etmiştim ama onun dışında ikisi de iyi değil bana kalırsa. Gerçi Melih'e yaptığı yardım gerçek mi ondan bile emin değilim.
baraniko dedi: Duyduğuma göre unlost ve kendine müzisyen diye yayıncılar varmış sizce onlar nasıl. Genişletmek için tıkla... Bence ikisi de iyi yayıncılar değiller, sadece Unlost'u Melih diye bir çocuğa yaptığı iyilik için takdir etmiştim ama onun dışında ikisi de iyi değil bana kalırsa. Gerçi Melih'e yaptığı yardım gerçek mi ondan bile emin değilim.
Haldroweners Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #40 KendineMüzisyen diğerleri gibi kasmıyor oyunlarda eğlencesine oynuyor.İzleyebilirsin.