Twitch Yayını Yapacaklar İçin Ayar Önerileri

Bende software di ayarlar dün akşam 1. Fotograftakinin aynısını yapıp, yani NVENCH new 4000 bitrate verdiğimde yayın aşırı kötüydü. Çözünürlük olarak ise 1728x1080, alttakinide 1280x720 yapmıştım galiba.
Bilemem. 2 resimdeki ayarları da uygulayın. İlk resim Max kalite seçeneği ve 2. Resimdeki ayarlarida yapın.

Drop Kalitesini ayarladım fakat bu sefer ekranda yayından izleyenler için sağdan ve soldan kırpılmış gibi 1 parmak boşluğunda siyahlık var. Hnagi çözünürlüğe geçersem geçeyim düzeltemedim.

Dosya Ekleri

• sadadasda.png
    sadadasda.png
    424,4 KB · Görüntüleme: 85
Konuma gidip ayarları benim yaptığım şekilde aynen uygula. Upload 3100-3000 ver. 1080P monitör kullanıyorsan çıkış çözünürlüğü 1280x720P ayarla 60 ya da 30 FPS yap. Diğer ayarlar aynı olsun sorunun çözülür.

Konuma gidip ayarları benim yaptığım şekilde aynen uygula. Upload 3100-3000 ver. 1080P monitör kullanıyorsan çıkış çözünürlüğü 1280x720P ayarla 60 ya da 30 FPS yap. Diğer ayarlar aynı olsun sorunun çözülür.
2000 bitrate dahil ping yapıyor bu şekilde sorun çözülecek mi ? Konuma derken ilk sayfadaki bilgilendirici kısım mı ?

3000 verin ve dediğim ayarları uygulayın. 60 FPS sağlıklı olmaz. 30 FPS yapmayı deneyin. Sisteminiz nedir?
Profilimde yazıyor sistemim dostum kontrol eder misin ? 2000 bitrate verdiğim'de dahil ping oluyor. 3000 bitrate yanlış anlamayın saçma geldi benim internetime çünkü sorun yaşıyorum çözemedim. Sakın yanlış anlamayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı