Twitch Yayını Yapacaklar İçin Ayar Önerileri

720p30FPS yayın açmanızı öneririm. Bitrate 1700-1500 verin. Fakat pek sağlıklı bir yayın olmaz. 2.8 alıyorsanız 2K verin. Konumda ki ayarları uygulayın.

720p30FPS yayın açmanızı öneririm. Bitrate 1700-1500 verin. Fakat pek sağlıklı bir yayın olmaz. 2.8 alıyorsanız 2K verin. Konumda ki ayarları uygulayın.
Frankfurt veya otomatik, çözüm olmadı bana ne önerirsiniz. Tek sorunum ping düşükte versem ping yüksekte versem ping 1800 kabul ediyor sonrası yok ping oluyor dalgalanma 70-95 ping değişiyor sürekli Casper Bey.

Hocam sistemim zaten imzamda şuan mevcut. Aslına bakarsan konunu faydalı buldun ve Twitch yayını yapmanın bana ne gibi getirileri olabilir açıkçası bilmiyorum. Performansdan ödün vermeden yayınlarım sayesinde bir kazanç vs. elde edilebilir mi amatör dahi olsak bunu da ayrıca sormak isterim.
Bu arada upload 5 mbps internetimin.

Frankfurt veya otomatik, çözüm olmadı bana ne önerirsiniz. Tek sorunum ping düşükte versem ping yüksekte versem ping 1800 kabul ediyor sonrası yok ping oluyor dalgalanma 70-95 ping değişiyor sürekli Casper Bey.
Oyundan oyuna değişebilir bu. En iyisi en az bitrate verip pingi sabitlemek. Ya da çift ISS kullanmak.
Twitch para kazanmak için izlenmeniz yüksek, donate ve abonelik ile kazanırsınız. Size önerim Nimo TV yayın yapın. Kaliteli güzel işler çıkarırsanız maaşlı çalışabilirsiniz. Donateler, abonelikler extra kazanç.

Çift ISS kullanırsam bu sorun olmayacak doğru mudur ? Alacağım ISS ne hızında olmalı ve tek PC 2 internet nasıl sağlıcam bununda bilgisini verebilir misin ? Şuanki internetimi yayın için kullanıcam ve yeni alacağım interneti'de oyun oynarken kullanıcam tek PC ile doğru mudur ?

Bilgilendirme için teşekkürler

Selam herkese. Twitch'te 720p60fps için 3500 bitrate yeterli olur mu? Facebook'ta sıkıntı olmadı ama Twitch'i pek bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…