Twitch Yayınında Sürekli Kare Atlaması

Sisteminiz yayına yapmak için yeterince güçlü değil sanırsam. Sistem belirtseniz çok daha net cevap verebilirim. Ama şuanlık çözüm önerileri :
  • OBS'ten "CPU Kullanım Önayarı"nı artırmak
  • Windows'un "Oyun Modu"nu kapatmak.
  • Windows üzerinden OBS'e öncelik vermek.
Ekstra olarak da bitrate, sisteminiz ve yayın ayarlarınızı belirtirseniz çok daha iyi olacaktır.
 
Herkese merhaba, konuyu nasıl açtılar bilmiyorum ben yorum atacaktım kaydoldum bi baktım konu açılmış.
Evet, yardıma ihtiyacım var. Normal şartlarda işlemci üzerinden müzik yayınları yapıyordum. Geçen günlerde oyun yayını açayım dedim yayında ekran beyaz renkler karışık bir hal aldı. Sordum soruşturdum ekran kartıyla açmam gerektiğini söylediler. Streamlabs üzerinden ayarlarımı ekran kartına göre yaptım fakat ne yaparsam yapayım drop oluyor. Her ayarı denedim upload hızım 5.
Screenshot_1.jpg
Screenshot_2.jpg
Screenshot_3.jpg
 
5mb upload ile 60fps yayın vermeye uğraşma hiç.. 2500b ile yayın yap 50fps ver. sunucu otomatik seçmek yerine onceden serverlari test edip en iyi sunucu ile basla. ama ne yaparsan yap partner degilsen çok iyi server baglantın olmayacaktır.
 
5MB upload ile 60FPS yayın vermeye uğraşma hiç. 2500b ile yayın yap 50FPS ver. Sunucu otomatik seçmek yerine onceden serverlari test edip en iyi sunucu ile basla. Ama ne yaparsan yap partner degilsen çok iyi server baglantın olmayacaktır.

Ne yazık ki internet servis sağlayıcısının bana paket kayıpsız internet verememesinde olduğunu deneyimleyerek öğrendim. Şu an çok şükür bir sıkıntı kalmadı. 4000 bitrate veriyorum gayet kaliteli dropsuz yayın oluyor. Tabii ki restream üzerinden. Umarım herkesin internet sorunu bir gün çözülür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı