Discord Twitch'ten alınan Nitro gelmedi

Elwaysed

Centipat
Daha fazla  
Twitch üzerinden abone olduğumuzda 3 aylık Discord Nitro verdi ve envanter üzerinden almaya çalıştım fakat ekran görüntüsündeki gibi hata alıyorum. Arkadaşımdada aynı sorun var.

Arkadaşlar Twitch ile ilgili bir sorunmuş ve çözmeye çalışıyorlarmış.
Konu kapanabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-19 151516.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-19 151516.png
    366 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bende şimdi denedim sorun devam ediyor. Youtube'da ki yabancı bir video da Discord'un Türkiye'de kapalı olmasından dolayı olduğunu söylüyordu. Diğer kapalı olan ülkelerde listelenmişti. Rusya, İran, vs ....

Bende şimdi denedim sorun devam ediyor. Youtube'da ki yabancı bir video da Discord'un Türkiye'de kapalı olmasından dolayı olduğunu söylüyordu. Diğer kapalı olan ülkelerde listelenmişti. Rusya, İran, vs ....
ilk gün bu sorun yokmuş

Sorun çözülmedi. Linke gittiğimiz zaman 3 aylık nitro alabileceğimizi söylüyor kart bilgilerimizi giriyoruz fakat sonrasında üzgünüz bir hata oluştu bu kodu kullanamayacaksınız. Uyarısı veriyor

Son düzenleme:
Merhabalar, size bir çözüm ile geldim.

Arkadaşlar, Discord’daki 3 aylık promosyonu kullanabilmek için Discord’un kartınızı aktif olarak görmesi gerekiyor olabilir. Bu sabah birkaç arkadaşla test yaptık ve yöntem başarılı oldu.

Discord üzerinden Nitro Basic (2.99 USD) paketini hediye olarak satın alıyoruz. Dikkat edin: Satın alma işlemi hediye şeklinde yapıldığı için ülke fiyatlandırması olmuyor, TL değil USD olarak görünecek.
Bu hediyeyi satın aldıktan sonra kesinlikle etkinleştirmiyoruz, çünkü etkinleştirirseniz iade talebinde sorun yaşayabilirsiniz.

Hediye satın alındıktan sonra 3 aylık Nitro promosyonunu sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Biz bunu iki arkadaşla test edip başarılı olduk.

Aldığınız hediyeyi kullanmadığınız sürece de iade talebi oluşturup ücretinizi geri alabiliyorsunuz.

Kısacası önce Nitro Basic’i hediye olarak satın alıyoruz, ardından 3 aylık promosyonu aktif ediyoruz ve son olarak hediyeyi kullanmadığımız için iade talebi oluşturup ücretimizi geri alıyoruz.

Yöntem %100 çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı