Fatih_1667
Centipat
İnsan vücudu düzen içinde değil veya kusursuz değil. Bir insan vücudun da anatomik veya fizyolojik bir sürü hata var. Örnek; 20 yaş dişi, insan çenesine uygun değil. Faydası olmadığı gibi, abseden tutun çene deformasyonuna kadar birçok sorun açıyorlar.
Apandis, aksi ne kadar savunulursa savunulsun, gerekli bir organ değil. Zamanında gerekli olmuş olsa da, şu anki potansiyel zararı, sağlayabileceği herhangi bir faydadan çok daha fazla.
Hastalıklar, doğuştan gelen veya sonradan olan hastalıklar insan vücudunun kusursuz olmadığının en büyük kanıtı.
Gözlerin bozulması. vb daha binlerce örnek var.
Kusursuz bir canlı olamaz Çünkü koşullar sürekli değişir. Hayatta kalma şansı en yuksek olan canli, en kusursuz olan değil, en iyi uyum saglayandir.
Evren zaten kaostan ibaret. Gezegenlerin yörüngeleri stabil değil, patlama mı dersin, çarpışma mı neresinde düzen var şimdi? "Dünyaya 1 cm yakın olsaydık kül olurduk" düşüncesi de yanlıştır.
Şaşırtmadınız.Biraz daha az ateist kaynaklardan araştırırsan doğru bilgilere ulaşabilirsin
Dişlerin nasıl bir yararı var böyle konuşmakla olmuyor bu anca sözde, açıkla kaynak göster.senin o körelmiş organ dediklerinin hepsinin bir faydası var.
Ciddi mi söyledin bunu?hastalıklar olmasa düzensizlik olurdu
Neyin kanıtıdır. Lütfen açıkla da bilelim. Geçiştirici cevaplar vermeyelim lütfen.Ek olarak patlama vb. olması düzen olmadığının kanıtı değildir
Dişlerin nasıl bir yararı var böyle konuşmakla olmuyor bu anca sözde, açıkla kaynak göster.
Daha teorinin bile ne demek olduğunu bilmeyen tipik bilgisiz ülke insanısın. Evrim bilimsel bir gerçektir. İnançta değildir üzerine basa basa diyorum daha. Ben mi cevap veremeyeceğim sana güldürme beni.Bu arada bilimsel gerçek değil teoridir evrim.Teori değil diyorsun gerçek diyorsun.
Dişlerin nasıl bir yararı var böyle konuşmakla olmuyor bu anca sözde, açıkla kaynak göster.
Neyin kanıtıdır. Lütfen açıkla da bilelim. Geçiştirici cevaplar vermeyelim lütfen.
Ciddi mi söyledin bunu?
Daha teorinin bile ne demek olduğunu bilmeyen tipik bilgisiz ülke insanısın. Evrim bilimsel bir gerçektir. İnançta değildir üzerine basa basa diyorum daha. Ben mi cevap veremeyeceğim sana güldürme beni.
Evrim: Teori mi, Kanun mu? - Evrim Ağacı
Evrim bir doğa yasasıdır (kanun/ilke). Bu doğa yasasının neden ve nasıl çalıştığını açıklayan bilgiler bütününe Evrim Teorisi adıevrimagaci.org
Teorinin ne demek olduğunu bilmeyenlerle tartışmak duvara anlatmaktan farksız değil.
Yukarıdaki link attım oku bir zahmet. Oku diyorum gerçi okusanız bu vaziyette olmazsınız biz sizin gibilerle boşa zaman kaybediyoruz sadece. Teori ne demek hâlâ bilmiyorsun. Teori demek kanıtlanmamış bir şey demek değildir. Evrim bir yasadır, bu yasanın nasıl ve neden çalıştığını ortaya koyan da evrim teorisidir.Evrim teorisine laf etmedim ama teori diyorum.Bak tek sorum var sana sen yanındamıydın onlar olurken? Teori oluyor öyle olmadığı için.
Öyle bir derim ki, yine diyorum ülke insanın geneli bilgisiz, sen de bu konularda fazlasıyla öylesin. Uzatmazsan senin için yerinde olur, daha da rezil duruma düşürme kendini.Ama ülkenin geneline bilgisiz deme hakkın yok senin.
Yukarıdaki link attım oku bir zahmet. Oku diyorum gerçi okusanız bu vaziyette olmazsınız biz sizin gibilerle boşa zaman kaybediyoruz sadece. Teori ne demek hâlâ bilmiyorsun. Teori demek kanıtlanmamış bir şey demek değildir. Evrim bir yasadır, bu yasanın nasıl ve neden çalıştığını ortaya koyan da evrim teorisidir.
Öyle bir derim ki, yine diyorum ülke insanın geneli bilgisiz, sen de bu konularda fazlasıyla öylesin. Uzatmazsan senin için yerinde olur, daha da rezil duruma düşürme kendini.