Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Gutierrez peki sen ne araştırıyorsun? Ben genelde astronomi ve fizik alanında araştırma yapıyorum. Diğer konuları ise makaleler üzerinden okuyup detaylarına girmiyorum.

@Gutierrez peki sen ne araştırıyorsun? Ben genelde astronomi ve fizik alanında araştırma yapıyorum. Diğer konuları ise makaleler üzerinden okuyup detaylarına girmiyorum.
Ya bu adamlar hep müslümanlara laf atıyor yok öyle böyle ama kendilerini profesör ilan ediyorlar utanmasalar kendilerini Einsteinden daha iyi gösterecekler.Adama yazma bana diyorum hala devam ediyor aynı mesajları yazıp duruyor.Dedikleri şeyler hep aynı yok ülke bilgisiz falan.Kendileri profesör ya :D.Adamlar bir dine inanmayı bilgisizlik olarak görüyor.Evrim var diyorlar onu kabul ediyorum tamam ama aralarında konuşarak mı oldu bu evrim?Mesela evleri kim yaptı duvarlar falan pazarlık yapıp mı böyle bir araya geldiler?

Yani 1950'ler ile günümüzün bilgisinin arasında epey bir fark var. Ortalama üstü bir akademik bilince sahip olan bir kişi bile Einstein'dan daha fazla şey bilebiliyor. Eğer zekilik tartışması ise, bu bilemiyeceğimiz bir şey olur.

Yani 1950'ler ile günümüzün bilgisinin arasında epey bir fark var. Ortalama üstü bir akademik bilince sahip olan bir kişi bile Einstein'dan daha fazla şey bilebiliyor. Eğer zekilik tartışması ise, bu bilemiyeceğimiz bir şey olur.
Kendilerini izledikleri 1-2 YouTube videolarıyla profesör ilan ediyorlar, kendilerinden başka kimse yok gibi. Bunların çoğu da çevresinde farklı olma çabasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendilerini izledikleri 1-2 youtube vidoelarıyla profesör ilan ediyorlar kendilerinden başka kimse yok gibi.Bunların çoğuda çevresinde farklı olma çabasında.
Ülkemizdeki zeka oranının düşük olduğunu herkes biliyor. Arkadaş sana bilimsel makale atıyor tutturmuşsun youtube videosu youtube videosu. Okumak bu kadar zor olmamalı. Ya islam düşmanı ya egoist vs. Gerçekler bu kadar mı zor geliyor?

@Gutierrez Ben olsam tanımadan erken tanıda bulunmazdım. Bu forumda, çoğu akademik profesöre taş çıkaracak insanlar var.

Tartışma durumlarında karşıya bir şey sunamıyorsam veya onun haksız olduğunu belirtemiyorsam, genelde bir şey yazmıyorum. Başka konularda onunla tekrar zıtlaşana kadar araştırma yapmayı tercih ediyorum. Size de tavsiyem bu olur.

''Asla her şeyi bildiğini sanma, gerçekten çok bilgili olsan da kendi kendine ben cahilim diyebilecek cesaretin daima olmalı. -Ivan Pavlov''

Ben size cahil demiyorum. Sadece karşıya bir şey sunmazsanız her zaman haksız durumda bulunacağınız söylüyorum.

@Gutierrez Ben olsam tanımadan erken tanıda bulunmazdım. Bu forumda, çoğu akademik profesöre taş çıkaracak insanlar var.

Tartışma durumlarında karşıya bir şey sunamıyorsam veya onun haksız olduğunu belirtemiyorsam, genelde bir şey yazmıyorum. Başka konularda onunla tekrar zıtlaşana kadar araştırma yapmayı tercih ediyorum. Size de tavsiyem bu olur.

''Asla her şeyi bildiğini sanma, gerçekten çok bilgili olsan da kendi kendine ben cahilim diyebilecek cesaretin daima olmalı. -Ivan Pavlov''

Ben size cahil demiyorum. Sadece karşıya bir şey sunmazsanız her zaman haksız durumda bulunacağınız söylüyorum.
Onlarda tanımadan cahil diyorlar.Ama haklısın.
Ülkemizdeki zeka oranının düşük olduğunu herkes biliyor. Arkadaş sana bilimsel makale atıyor tutturmuşsun youtube videosu youtube videosu. Okumak bu kadar zor olmamalı. Ya islam düşmanı ya egoist vs. Gerçekler bu kadar mı zor geliyor?
Zeka oranı düşük herkes biliyor :D 81 Milyona zeka testi yaptılar ya ondan biliniyor (!) Toplumdan farklı olmak zorunda değilsiniz ne bu çabanız?

Son düzenleme:
Her zaman genelleme yapın aranızda hiçbir fark yok sizin.
Kendinle çelişmekte ne kadar da haklısın? Güzel genelleme :D

Ülkemizde zeka oranı düşük değil. Kalitesiz eğitim heryerde var.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı