Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de eğlendim iyi :D Evrimcisiniz siz Einstein'sınız. Teorinin anlamını biliyorum burada her şeyi bildiğini sanıyor o arkadaş ama evrim çürüyebilir ama senin gibi YouTube'dan evrimi öğrenenler yapmaz bunu :D
Siz mi çürüteceksiniz evrimi? Ya da "Evrim yalandır!" diyen insanlar mı çürütecek? Her geçtiğimiz gün yeni bilgiler ışığında evrim teorisi güçlenirken nasıl "Evrim çürüyecek!" gibi varsayımlarda bulunuyorsunuz, hayret ediyorum doğrusu.

Siz mi çürüteceksiniz evrimi? Ya da "Evrim yalandır!" diyen insanlar mı çürütecek? Her geçtiğimiz gün yeni bilgiler ışığında evrim teorisi güçlenirken nasıl "Evrim çürüyecek!" gibi varsayımlarda bulunuyorsunuz, hayret ediyorum doğrusu.
Ben mi çürüteceğim dedim :D İlerki senelerde çürüyebilir bilim geliştikçe.Kardeşim ben o lafı o adama diyorum sen de bana diyorsun :D

1592661724789.png

Konu kilitlene kadar savunurum ben sen Eisteinsin ya hani sen araştırmana gerek yok.
Önce git Einstein yazmasını öğren. Araştırma yapmayan biri varsa o da sensin.

Bunu yazacak kadar bilgi yoksunu birine ne anlatacaksın ki? He senin din adamlarının zaten her şeyi biliyor.
Ya sensin bilgi yoksunu forum olmasa bende biliyorum hakaret etmeyi din adamları mı biliyor diyorum ben? Senin gibi her youtubeden izleyen evrimciyim diyor evrim varsa bile Allah yarattı diye düşünüyorum mesajları okursan anlarsın.Sonsuza kadar tartışılır bu konu kardeşim kilitlenene kadar.

Milletimizinin dini töresi kültürü ölmüş.

Ya sensin bilgi yoksunu forum olmasa ben de biliyorum hakaret etmeyi din adamları mı biliyor diyorum ben?
Bilgisiz birisin bu çok not. Bu bir hakaret değil.

Senin gibi her Youtube'dan izleyen evrimciyim diyor evrim varsa bile Allah yarattı diye düşünüyorum mesajları okursan anlarsın.
Yine yeniden saçma sapan bir mesaj.
Teori bilim dilinde kanıtlanmış bir şeyin açıklamasıdır. Lakin bilimde aksi kanıtlanırsa her şey çürütülebilir bunu da bilmek lazım.
Bu kadar basit aslında. Bu şahıs teorinin ne demek olduğunu bilmiyor, bilmiyorsun diyoruz çıkıp bu defa da bize sanki biz kendimizi çok bilmiş görüyoruz, Einstein misiniz diyor, he zaten Einstein günde 5 vakit namaz kılıyordu.

Evrim çürütelemeyecek kadar sağlam bir teoridir, evrim geliştirilir, varsa hataları giderilir, ama evrim kökten çöpe atılamaz hiçbir zaman.

Son düzenleme:
Orada insanın özünün topraktan geldiği düşünülürse çelişmez.
İlk insan demek bile çelişir. Evrimde ilk insan ilk aslan ilk kuş gibi kavramlar bulunmaz. Hiçbir canlıda topraktan oluşmadı veya yaratılmadı. İnsan vücudunun %18'i karbon atomuyla oluşmuştur. Ama buna rağmen toprakta karbon bulunmamaktadır. Canlılığın nasıl olduğunu öğrenmek istiyorsan Abiyogenez Teorisi - Yazı Dizileri | Evrim Ağacı - Karanlığı bilimle fethet! bunu incele.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı