Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kardeş Einstein namaz mı kılıyor diyorum? O kadar egolusun ki neredeyse onun yerine koyacaksın kendini.Sen bu kafayla yaşa bilgisiz sensin.

Orada insanın özünün topraktan geldiği düşünülürse çelişmez.
İnsan topraktan yaratılmadı. İkincisi evrimde ilk insan diye bir şey yoktur. Hiçbir türün ilki yoktur.

Teorinin anlamını biliyorum burada her şeyi bildiğini sanıyor o arkadaş ama evrim çürüyebilir ama senin gibi Youtubedan evrimi öğrenenler yapmaz bunu.
Tabii kesin biliyorsun ondan zaten diyordun evrim kanıtlanmış bir şey değil. Youtube'dan evrim hakkında az çok şey öğrenilir, sen bunu bile yapmamış birisin.

Sende ondan öğrendiklerinle artistlik yapıyorsun.Çok meraklıysan git kendinde araştır.Pardon araştırmana gerek yoktu sen zaten çok bilgiliydin.Takıl ateist kankalarınla sen.

İnsan topraktan yaratılmadı. İkincisi evrimde ilk insan diye bir şey yoktur. Hiçbir türün ilki yoktur.

Ortak ata olduğunu biliyorum. Ve evet evrimde ilk insan yoktur. Lakin Kur'anda da görüldüğü üzere hiçbir yerde Adem'in ilk insan olduğu geçmez.

O kadar egolusun ki neredeyse onun yerine koyacaksın kendini.
Ben egolu biri değilim, sen de bilgisiz öz güveni var, bilmediğin konulara yorum yazma bu kadar basit. Ben her şeyi bilmiyorum, bildiğimi de iddaa etmedim. Hatalısın hatan da ısrar etme.

Lakin Kur'anda da görüldüğü üzere hiçbir yerde Adem'in ilk insan olduğu geçmez.
Ya birader göz göre dininizi inkar etmeyin hem Tevrat'ta hem Kuran'da da ilk insan Ademdir bu kadar basit. Ademoğulları ile başlayan onlarca ayet var, Adem ilk insan olmazsa niye böyle bir tabir geçsin. İkincisi Adem diye biri de asla var olmadı. Sümer mitolojisinden kutsal kitaplara girmiş bir tabirdir.

Bir ayet göstersene Hz.Adem'in ilk insan olduğuna kuranı kaç kere okudun?Sensin o bilgisiz cahil nerde iddaa etmedin kendini profesör ilan etmediğin kaldı her saniye bilgisiz demekten başka açıklaman yok evrim hakkında sen konuyu açanla arkadaş ol aynı kafadasınız

Twitter artık ciddiye alınacak bir yer değil. Troller cirit atıyor.
Ayrıca şu an elimizdekinin en iyisi evrim teorisi. Bunun aksini ispatlayan olursa başımızın üstünde yeri var. Fakat şu an için dinlerin tanımladığı yaradılış teorisinin bilimle uzaktan yakından alakası yok.

İnanca göre Adem ilk insandır ve ona her şey öğretilmiştir. Yani Adem zamanında tarım, ticaret vardı, insanlar dil biliyordu. Halbuki bilim bize bunların hepsinin yalan olduğunu kanıtladı. Tüm arkeolojik kanıtlar ilk insansıların bunların hiç birine sahip olmadığını gösteriyor.

Ayrıca ilk insan eğer gerçekten var ise bunların çiftleşmesinden nasıl bir zenci, nasıl Japon meydana gelmiştir? İlk insandan geldiysek nasıl bu kadar farklı ırklar meydana geldi?
İlk insandan geldiysek ensetten gelmiş olmuyor muyuz? Bu kadar ensest ilişkiden herkes mi sorunsuz doğdu?

Yanılıyorsun. Adem Arapçada 'El-edeme' kökünden türemiştir. Orada kastettiği 'İnsanoğulları'dır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…