Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak hala cehalet diyor inanmak zorunda mı herkes? Sen inanç dememi takıyorsun oradaki sadece?

Hocam anlamak istemiyorsunuz hala. Var olan bir olguyu inanç ile birleştiremezsin. Senin mantığına göre insanlar Güneş'e de inanmayabilir. Sence bunu söyleyen insan sence mantıklı konuşmuş olur mu? Evrim de Güneş kadar gözümüzün önünde bir gerçek olarak duruyor. Dolayısıyla bu noktada yapılan her türlü tartışma bilim dışı ve boş olacaktır.

Tanrının Allah olduğunu kim biliyor. Bunu yazarak sadece ateist cahillere kanıt verir ama müslümanlığa değil. Müslümanlık kadar saçma bir şey yok ( diğer dinler dahil ) çünkü kanıtı yok kanıtı olmayan şeye niye inanalım. Ateistlikte yuh artık denilecek bir şey her şey de kendi kendine olmaz onu söyliyelim deistim ve iyi ki deistim.

Boş yapma hocam. Ateist cahil diyip tek bir argüman sunmadan her şeye saçma demek de ne bileyim. Burada sıfatlar yer değiştirmeli sanki. Ateizm bilime dayanır, "her şey kendi kendine olmaz çünkü öyle" tarzında sığ bir düşünce yapısıyla sonuca varmaz. Siz bence biraz öğrenin derim kendi düşünceniz dışında diğer her şeye saldırmadan önce.

Müslümanlık evet %0,1 diyorum.
Fakat ateistlik nasıl olsun kardeşim? Nasıl bizim ağzımız var beynnimiz var duyabiliyoruz konuşabiliyoruz nasıl oluyor bir anlatır mısın?

Bak hala cehalet diyor inanmak zorunda mı herkes?
Evrim inanç meselesi değil. İnanmasan bile evrimin var olduğu gerçeği değiştirmez.
Deist insanlarda ateislerde cahil insanlar değil. Sen istisnasın. Şu an evrendeki her şey kendi kendine oluyor. Evrene dışarıdan hiç bir şekilde enerji girişi ve müdahale yok. Senin tanrı veya yaratıcı dediğin şeyin kanıtı var mı? Somut bir izi var mı? Makinalarla, ölçüm cihazlarıyla ölçülüyor mu?

Son düzenleme:
Deizmin tanrısı nasıl bir şey?
Deizmin tanrısı diye birşey yok. Müslümanlığın tanrısı da olabilir ateistliğin de veya bizi umursamayan olmayan bir tanrıda olabilir.

Peki herşey nasıl kendi kendine oldu onu söyler misin. Makinelerle, ölçüm cihazlarıyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…