Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnançlı bir insan olarak evrime ben de inanıyorum zaten.

O zaman sorun nedir? Twitter veya orada burada paylaşılan bu tarz gerçek dışı safsataların savunulacak bir tarafı yok. Aksine inananları soğuttuğunu düşünüyorum.

Sorun olan şey İslam'a sallayacak bir şey bulmak için çabalamaları. İslam cahilliktir algısı yapmaları.

Birileri bilim dışı safsataları kullanarak dininizin adını kirletiyor. Madem ki algı yapıldığını düşünüyorsunuz, suçu algıyı yapanda değil yaptıranlarda aramalısınız.

Birileri bilim dışı safsataları kullanarak dininizin adını kirletiyor. Madem ki algı yapıldığını düşünüyorsunuz, suçu algıyı yapanda değil yaptıranlarda aramalısınız.
FB_IMG_15916318715052663.jpg

Onlarca satırdan eğirip bükebileceği bir satır bulup, diğer satırları uçan tekmeyle yok sayacak insana cevap yazmak manasızdır, en başından beri onun gözünde kaybeden, haksız olan taraf sensindir. Uğraşılmaz. Ha, cevap diye tag elbette açılır.

Resmen İslamiyet öncesi cahiliye dönemi yeniden vücut buluyor bizim ülkeden🤣 Şu kusursuz evren yaratılışı yazısını görünce çıldırmamak elde değil ya. Yani asıl tesadüfi oluşumu kusursuzluk ama evrimi tesadüfi fikir olarak görmek kaçıncı seviye cahillik artık.

Resmen İslamiyet öncesi cahiliye dönemi yeniden vücut buluyor bizim ülkeden🤣 Şu kusursuz evren yaratılışı yazısını görünce çıldırmamak elde değil ya. Yani asıl tesadüfi oluşumu kusursuzluk ama evrimi tesadüfi fikir olarak görmek kaçıncı seviye cahillik artık.
Ülkemizde maalesef 10 insandan dokuzu böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı