Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkemizde maalesef 10 insandan dokuzu böyle.
Özür dilerim ama acınası. Bakın dini duygular başkadır ona sözüm yok ama gerçekleri de ikinci plana atamayız duygularımız yüzünden.

Bir kısım biz maymundan gelemeyiz diyor. Yani maymunluğu aşağılayıcı bir şey olarak görüyor, gurur yapıyor. Ki zaten maymundan gelmedik "ORTAK ATA"
Şimdiki maymunlar niye insan olmuyor madem diyen bir güruh da var hala🤣

Atılan Twitter'leri okudukça çıldırıyorum. Neden bildiğimiz bir şeyi (cahillik) bu kadar gözümüze sokmaya çalışıyorlar?

O tweetleri atanlar bot hesap, hesapların bir iki tanesine bakarsan hepsi adnan Oktar'ın kedicikleri vs.

1. Evrime inanılmaz. Defalarca "evrime ben de inanıyorum" cümlesini okudum başlıkta. İnanmak, somut olmayan ama doğru olduğunu düşünmek istediğimiz şeyler için geçerlidir.
2. Bu tip polemikler tüm dünyada uygulanıyor. ABD'de de düz dünyacılar çıktı başımıza malum. Bu tipleri uzay istasyonuna göndersen bana halüsinasyon gördürtüyorsunuz der. Açıklamaya çalışmak yersiz.
3. Evren kusursuz değil, biz de değiliz. Kusursuz olsak milyon tane hastalıkla uğraşmazdık. Dişlerimiz asla çürümezdi. Ya da doğuştan gelen hastalıklar, eksiklikler olmazdı. Şu an inek sütü içebilmemizi bile evrime borçluyuz. Çünkü içemeyenler soylarını devam ettiremeden öldüler. Sütü içebilenler hayatta kaldı :D

Ben görüşlerine birşey mi dedim? Astronomi bilmeyen adam biyoloji bilmeyen adam gitmiş neler neler demiş gidip okudun mu? Mesele tanrıya inanmak yada inanmamak değil, bunun üzerinden ters çıkarımlarda bulunmak, insanları kandırmak. Yukarıda resimde attığım kişide gezegenlerin yörüngede milim bile oynamadığını düşünüyor ve insanları buna inandırmaya çalışıyor.
Sizlerde bu aksi düşünceler ile kendinize bir şey katamazsınız.

Evet cahil dememi gösteriyor. Cahil kelimesinin anlamı kötü değil örnekte verdiğim kişi astronomi konusunda cahil. Bende diğer bir çok konuda cahilim.
Evrime inanmayan cahil mi oluyor? Herkes böyle desin sonra inanç özgürlüğü desin terbiye diyen yok.

Adnan Oktar'ın ekibi tarafından bu taglar açılıyor, Adnan Oktar propagandası yapılıyor. Kafaya takılacak konular değil. Bunlar bu konuları çok açıyor. Elbette hiçbir doğruluğu falan yok.
Evrime inanmayan cahil mi oluyor? Herkes böyle desin sonra inanç özgürlüğü desin terbiye diyen yok.
Evrim bir inanç değil, evrim bir gerçekliktir, evrim yalan demek cehalet ve bilgi eksikliğinden kaynaklanır. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı