Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç uğraşma. Usulca o ortamı terk et ve hayatına devam et bence:) En son biri bana şiddetli dolu yağışının Arakan’daki müslüman vahşetine sessiz kalmamız olduğunu söylediğine usulca yüzüne baktım ve “anlıyorum” dedim sadece🤣 Ona artık ulaşamazdım, o kaybolmuş bir ruh artık🤣
Bu kitle depremlerin sebebini de zinaya bağlayan kitle. Bilimsel açıklaması olan şeylere bile bilmedikleri için "Allah'ın mucizesi" diyenlerin yan çarı 🤣

Deizmin tanrısı diye birşey yok. Müslümanlığın tanrısı da olabilir ateistliğin de veya bizi umursamayan olmayan bir tanrıda olabilir.

Peki herşey nasıl kendi kendine oldu onu söyler misin. Makinelerle, ölçüm cihazlarıyla.
Araştır. Araştırmadığın sürece evrende olan her şeye tanrı yaptı veya yapıyor demeye devam edeceksin. Tanrı dediğin şeyin somut bir kanıtı var mı tekrar soruyorum?
Evrenden ayrı bence.
Evrene dıştan müdahale yok. Evrenden dışarı enerji girişi yok.

Araştır. Araştırmadığın sürece evrende olan her şeye tanrı yaptı veya yapıyor demeye devam edeceksin. Tanrı dediğin şeyin somut bir kanıtı var mı tekrar soruyorum?

Evrene dıştan müdahale yok. Evrenden dışarı enerji girişi yok.

İlahi güç diyorum sen evrene dıştan müdahale yok diyorsun :). Daha galaksimizi bile keşfetmemişiz konuştuğu şeye bak.

Ben görüşlerine birşey mi dedim? Astronomi bilmeyen adam biyoloji bilmeyen adam gitmiş neler neler demiş gidip okudun mu? Mesele tanrıya inanmak yada inanmamak değil, bunun üzerinden ters çıkarımlarda bulunmak, insanları kandırmak. Yukarıda resimde attığım kişide gezegenlerin yörüngede milim bile oynamadığını düşünüyor ve insanları buna inandırmaya çalışıyor.
Sizlerde bu aksi düşünceler ile kendinize bir şey katamazsınız.

Evet cahil dememi gösteriyor. Cahil kelimesinin anlamı kötü değil örnekte verdiğim kişi astronomi konusunda cahil. Bende diğer bir çok konuda cahilim.
Bu kadar sinir olup hala Twitter’a bakıyorsanız burada sizin de cahilliğiniz var, burada konu açacak kadar sinir oluyorsanız bakmayın çözüm bu kadar basit, ben böyle olacağını bildiğim için sosyal medya kullanmıyorum vücudumdan bir parça eksilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı