Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O ikisine dedim ben onu ki, genelleme yapmadım.
O arkadaşta kesin senin gibi kibar olmaya çalıştığı için sizin demiştir. O kadar zengin bir dilimiz var ki aynı anlamlara çıkıyor. Nasıl herkes okuduğunda "kusursuz" anlayacağı bir kitapmış gibi.

Kısa bir hayatta hep böyle şeyleri mi araştıralım? Araştıracak o kadar şey varken.
Sana mı soralım neyi araştırıp araştırmayacağımızı? Sen bilmiyorsan susacaksın bu kadar basit. Bilmediğiniz konulara yorum yapmaktan vazgeçin, yoksa böyle madara olursunuz. Bilmemek ayıp değil.

Sana mı soralım neyi araştırıp araştırmayacağımızı? Sen bilmiyorsan susacaksın bu kadar basit. Bilmediğiniz konulara yorum yapmaktan vazgeçin, yoksa böyle madara olursunuz. Bilmemek ayıp değil.
Hayırdır nerede madara oldum ben :D Konu kilitlene kadar savunurum ben sen eisteinsin ya hani sen araştırmana gerek yok.

Şu anda evrim hakkında her şeyi bildiğini mi iddia ediyorsun?

La havle. Size laf anlatılmaz. Kaç bilim insanının üzerinde hemfikir olduğu bir bilimsel gerçeği kabul etmekle ilgili bir sorununuz mu var? Bu insanların hepsi yanılıyor, ortada evrim mevrim yok de bitsin, amacın buysa eğer. Niye kişisele vurup eveleyip geveliyorsun?

La havle. Size laf anlatılmaz. Kaç bilim insanının üzerinde hemfikir olduğu bir bilimsel gerçeği kabul etmekle ilgili bir sorununuz mu var? Bu insanların hepsi yanılıyor, ortada evrim mevrim yok de bitsin, amacın buysa eğer. Niye kişisele vurup eveleyip geveliyorsun?

Ben evrime karşıyım demiyorum. Ayrıca kabul etmeyen bilim insanları da var.

Bilim adamı diye gerçek mi oluyor? İslamla ne alıp veremediğiniz var sizin evrimde bile islama laf atıyorlar. Sizle konuşurken islam inancım daha da artıyor adama diyorum ki gel barışalım rezil olma diyor bahane bulduğunuz müslümanlar kadar olamazsınız siz. 2 izlediğiniz YouTube videosu ile evrimci olmuyorsunuz ve bu sizi havalı yapmıyor hayali kahramanlarınızın filmlerini izleyin siz.

Ben evrime karşıyım demiyorum. Ayrıca kabul etmeyen bilim insanları da var.

Örneğin? Genetik mutasyonların türler içinde farklılaşmaya yol açtığının aksini ispatlayan bir bilim insanı var mı bilmiyorum. Evrim birkaç bilim insanının kafadan atıp hemfikir olduğu bir şey değil, doğada ve laboratuvar koşullarında yapılan deneylerden elde edilen gözlemlere göre karar veriliyor gerçek olup olmadığı.

Bilim adamı diye gerçek mi oluyor? İslamla ne alıp veremediğiniz var sizin evrimde bile islama laf atıyorlar.Sizle konuşurken islam inancım daha da artıyor.

Ağzımdan din sözcüğü çıkmadı, size daha da bir şey söylemiyorum :D

Örneğin? Genetik mutasyonların türler içinde farklılaşmaya yol açtığının aksini ispatlayan bir bilim insanı var mı bilmiyorum. Evrim birkaç bilim insanının kafadan atıp hemfikir olduğu bir şey değil, doğada ve laboratuvar koşullarında yapılan deneylerden elde edilen gözlemlere göre karar veriliyor gerçek olup olmadığı.

Ağzımdan din sözcüğü çıkmadı, size daha da bir şey söylemiyorum :D
Sana demedim ki diğerlerine dedim o din şeyini :D Yalnız teoridir evrim teori değil diyen vardı yanındamıydı ki evrim olurken?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı