Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilim adamı diye gerçek mi oluyor? İslamla ne alıp veremediğiniz var sizin evrimde bile islama laf atıyorlar. Sizle konuşurken islam inancım daha da artıyor adama diyorum ki gel barışalım rezil olma diyor bahane bulduğunuz müslümanlar kadar olamazsınız siz. 2 izlediğiniz YouTube videosu ile evrimci olmuyorsunuz ve bu sizi havalı yapmıyor hayali kahramanlarınızın filmlerini izleyin siz.
Konunun başından beri hedef aldığım islam değil yobaz müslümanlar diye kaç defa belirttim.
Üstelik üstteki mesajlarımda da göreceksiniz sizin yaptığınız safsatalar sizin dininize zarar vermekten başka bir şey yapmıyor.

Hala gelmiş youtube videosu, egoist, islam düşmanı, havalı vs yani bırakın bu ayakları. Kendinizi seviyenizi düşürmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

Bilmeden araştırıp buraya gelen kesim boşuna uğraşmayın ayrıca bu konuda sadece evrim hakkında olacaktır din i karıştırmayın derim.
Bende bunları araştırdım hatta bu konu hakkında hiç konuşmayacağım ben kısaca inanmıyorum.
Neden derseniz forumda daha bunları konuştuk adam evrim kusursuz diyor ve bana dinle çelişmediğini söylüyor neden diyorum bilim adamları öyle diyor, peki dedim bana Ernst Haeckelin çizimlerinde bahset diyorum hani sonra foyası ortaya çıkan çizimler, bu konu hakkında ne biliyorsun diyorum adam anlatmam gerek yok diyor ve bana hiçbir şey bilmediğimi söylüyor ben zaten bir şey bildiğimi hiçbir zaman iddia etmedim ama kısaca bazıları araştırmadan gelen kişiler neyse hepinize selamlar.

Konunun başından beri hedef aldığım islam değil yobaz müslümanlar diye kaç defa belirttim.
Üstelik üstteki mesajlarımda da göreceksiniz sizin yaptığınız safsatalar sizin dininize zarar verdiğini söyledim.

Hala gelmiş youtube videosu, egoist, islam düşmanı, havalı vs yani bırakın bu ayakları. Kendinizi seviyenizi düşürmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.
Neyi düşürüyorum? Yobaz niye diyorsun insanlara gerçekleri savunmak zarar mı veriyor?

Bir teoriyi reddetmek istiyorsanız onu somut kanıtlarla çürütmek zorundasınız. Çamur atarak bir şey kazanamazsınız. En azından salladığınız teori hakkında bilgi edinin. Müslümanların fikirleri bile belli değil. Kimisi evrim kesinlikle yok diyor diğeri çıkıp kuranda evrim var diyor.

Örneğin aynı durum evrimci biyologlar ile diğerleri arasında çıkmıştı.

Sana demedim ki diğerlerine dedim o din şeyini :D Yalnız teoridir evrim teori değil diyen vardı yanındamıydı ki evrim olurken?

Yanlış anlamışsınız belli ki. Teori deyince akla hala tam olarak kanıtlanmamış veya tartışmalı bir fikir gibi gelebilir ama bilim topluluğunda teori kelimesinin anlamı daha farklı. BERWAR iki yüz milyon kere açıkladığı için aynı şeyi yazmayacağım, önceki sayfaları açıp okuyun lütfen.

it can also refer to explanatory theories (such as Charles Darwin's theory of natural selection) which explain the mechanisms of evolution. To a scientist, fact can describe a repeatable observation that all can agree on; it can refer to something that is so well established that nobody in a community disagrees with it; and it can also refer to the truth or falsity of a proposition. To the public, theory can mean an opinion or conjecture (e.g., "it's only a theory"), but among scientists it has a much stronger connotation of "well-substantiated explanation".

Yanlış anlamışsınız belli ki. Teori deyince akla hala tam olarak kanıtlanmamış veya tartışmalı bir fikir gibi gelebilir ama bilim topluluğunda teori kelimesinin anlamı daha farklı. BERWAR iki yüz milyon kere açıkladığı için aynı şeyi yazmayacağım, önceki sayfaları açıp okuyun lütfen.

Ya BERWAR diyor ki %100 diyor bildiğin.Ya evrim olurken yanındamıydın da %100 diyorsun?

Yani bir kişi yüzünden ateist oldun öyle mi? Sırtını dayadığın evrim kadar dini de araştırsaydın gerçekten farklı olurdu.

Aga imam hatipte okuyorum ve müslümanım sadece ayrıca burada sadece evrimi tartışmalıyız din konusuna girmemeliyiz bir de basitçe kişi analizi yaptım diyebilirim.
Bundan nasıl ateizme bağladın anlayamadım.

Ya BERWAR diyor ki %100 diyor bildiğin. Ya evrim olurken yanında mıydın da %100 diyorsun?

Teori bilim dilinde kanıtlanmış bir şeyin açıklamasıdır. Lakin bilimde aksi kanıtlanırsa her şey çürütülebilir bunu da bilmek lazım.
Aga imam hatipte okuyorum ve müslümanım sadece ayrıca burada sadece evrimi tartışmalıyız din konusuna girmemeliyiz bir de basitçe kişi analizi yaptım diyebilirim.
Bundan nasıl ateizme bağladın anlayamadım.

Kusura bakma cevabını hızlı okudum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı