Twitter Gündemi: #EvrimTasarımYapamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bir kişi yüzünden ateist oldun öyle mi? Sırtını dayadığın evrim kadar dini de araştırsaydın gerçekten farklı olurdu.

Ayrıca evrime sırtıma dayamadım.
Ya yazmayacağım diyorum ama kendimi tutamıyorum arada yazarım buraya bende yalnız saldırgan tavır vs sergileyecek olanlar şimdiden söyleyeyim gerek yok boşuna sizle tartışmayacağım tabii ki varsa bu tipler.
Ve lütfen konuyu kilitletmeyelim gerek yok çünkü bunlara.

Örneğin aynı durum evrimci biyologlar ile diğerleri arasında çıkmıştı.
Bilim camiasında evrim var yok konusu artık konuşulmuyor. Evrim yok diye konuşan kesimler evrimin diniyle çelişmesinden dolayı karşı çıktığını düşünüyorum. Evrim yok diyen kişi kim olursa olsun elde tutulur bir kanıt sunmak zorundadır.

• Beğen
İfadeler: acv
Bundan daha rezil edemezdin.
Tartışılan konunun haklı olduğunu bir kere daha gösterdiğiniz için teşekkürler.

Bende eğlendim iyi :D Evrimcisiniz siz einsteinsiniz.Teorinin anlamını biliyorum burada her şeyi bildiğini sanıyor o arkadaş ama evrim çürüyebilir ama senin gibi youtubeden evrimi öğrenenler yapmaz bunu :D

Son düzenleme:
İnsanlar çamur, kaburga, uçan küçükbaş, ay yarılmaları falan diyor siz bilimsel bir konu açıklamaya çalışıyorsunuz.

Evrim dinle çelişmese dinciler neden evrim yok desinler? İlk insan kavramı evrimle çelişir. Kuran insanın topraktan, çamurdan yaratıldığını anlatır.

Orada insanın özünün topraktan geldiği düşünülürse çelişmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı