TheShelt
Hectopat
Ama buna rağmen toprakta karbon bulunmamaktadır.
Toprağın %58'i karbon farkında mısın?
Ama buna rağmen toprakta karbon bulunmamaktadır.
Bilgisiz birisin bu çok not. Bu bir hakaret değil.
Yine yeniden saçma sapan bir mesaj.
Bu kadar basit aslında. Bu şahıs teorinin ne demek olduğunu bilmiyor, bilmiyorsun diyoruz çıkıp bu defa da bize sanki biz kendimizi çok bilmiş görüyoruz, Einstein misiniz diyor, he zaten Einstein günde 5 vakit namaz kılıyordu.
Evrim çürütelemeyecek kadar sağlam bir teoridir, evrim geliştirilir, varsa hataları giderilir, ama evrim kökten çöpe atılamaz hiçbir zaman.
İnsan topraktan yaratılmadı. İkincisi evrimde ilk insan diye bir şey yoktur. Hiçbir türün ilki yoktur.Orada insanın özünün topraktan geldiği düşünülürse çelişmez.
Tabii kesin biliyorsun ondan zaten diyordun evrim kanıtlanmış bir şey değil. Youtube'dan evrim hakkında az çok şey öğrenilir, sen bunu bile yapmamış birisin.Teorinin anlamını biliyorum burada her şeyi bildiğini sanıyor o arkadaş ama evrim çürüyebilir ama senin gibi Youtubedan evrimi öğrenenler yapmaz bunu.
Sende ondan öğrendiklerinle artistlik yapıyorsun.Çok meraklıysan git kendinde araştır.Pardon araştırmana gerek yoktu sen zaten çok bilgiliydin.Takıl ateist kankalarınla sen.İnsan topraktan yaratılmadı. İkincisi evrimde ilk insan diye bir şey yoktur. Hiçbir türün ilki yoktur.
Tabii kesin biliyorsun ondan zaten diyordun evrim kanıtlanmış bir şey değil. Youtube'dan evrim hakkında az çok şey öğrenilir, sen bunu bile yapmamış birisin.
İnsan topraktan yaratılmadı. İkincisi evrimde ilk insan diye bir şey yoktur. Hiçbir türün ilki yoktur.
Doğru bilinen yanlış haklısın Hz Adem konusunda.Ortak ata olduğunu biliyorum. Ve evet evrimde ilk insan yoktur. Lakin Kur'anda da görüldüğü üzere hiçbir yerde Adem'in ilk insan olduğu geçmez.
Ben egolu biri değilim, sen de bilgisiz öz güveni var, bilmediğin konulara yorum yazma bu kadar basit. Ben her şeyi bilmiyorum, bildiğimi de iddaa etmedim. Hatalısın hatan da ısrar etme.O kadar egolusun ki neredeyse onun yerine koyacaksın kendini.
Ya birader göz göre dininizi inkar etmeyin hem Tevrat'ta hem Kuran'da da ilk insan Ademdir bu kadar basit. Ademoğulları ile başlayan onlarca ayet var, Adem ilk insan olmazsa niye böyle bir tabir geçsin. İkincisi Adem diye biri de asla var olmadı. Sümer mitolojisinden kutsal kitaplara girmiş bir tabirdir.Lakin Kur'anda da görüldüğü üzere hiçbir yerde Adem'in ilk insan olduğu geçmez.
Bir ayet göstersene Hz.Adem'in ilk insan olduğuna kuranı kaç kere okudun?Sensin o bilgisiz cahil nerde iddaa etmedin kendini profesör ilan etmediğin kaldı her saniye bilgisiz demekten başka açıklaman yok evrim hakkında sen konuyu açanla arkadaş ol aynı kafadasınızBen egolu biri değilim, sen de bilgisiz öz güveni var, bilmediğin konulara yorum yazma bu kadar basit. Ben her şeyi bilmiyorum, bildiğimi de iddaa etmedim. Hatalısın hatan da ısrar etme.
Ya birader göz göre dininizi inkar etmeyin hem Tevrat'ta hem Kuran'da da ilk insan Ademdir bu kadar basit. Ademoğulları ile başlayan onlarca ayet var, Adem ilk insan olmazsa niye böyle bir tabir geçsin. İkincisi Adem diye biri de asla var olmadı. Sümer mitolojisinden kutsal kitaplara girmiş bir tabirdir.
Ya birader göz göre dininizi inkar etmeyin hem Tevrat'ta hem Kuran'da da ilk insan Ademdir bu kadar basit. Ademoğulları ile başlayan onlarca ayet var, Adem ilk insan olmazsa niye böyle bir tabir geçsin. İkincisi Adem diye biri de asla var olmadı. Sümer mitolojisinden kutsal kitaplara girmiş bir tabirdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.