Twitter hat üzerinden ücret keser mi?

Giga Fresse

Hectopat
Merhaba benim telefonum Samsung Wawe 525, bada işletim sistemi var. Ben yeni twitter açtım ve twitter'a telefon numaramı verdim. Yeni hesap açarken istedikleri yere, telefonuma mesajlar gelmeye başladı. ÖRN: Şu kişi sizi takip ediyor. Bu mesajdan 30 tane geldi. Sonra başta gelen mesajlara bakarken ücretlendirilebilir dedi. Ben de korktum, twitter'dan çıkış yapacaktım yapamadım. Benim telefonumda çıkış olmuyor, hesabımı felan dondurdum. Hattımda 11 kuruş var, hiç para gitmedi. Sorum şu: Hattım borçlandı mı ? Hattıma para yükledikten sonra param gidecek mi ? Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O olay şöyle oluyor ki: Bir şahıs size DM (Direk Mesaj) yollarsa ve siz bu mesaja SMS ile cevap verirseniz normal SMS ücreti kesiliyor ki bu da 41 kuruş sanırım. Bunun dışında korkmana gerek yok para kesmezler ve hattın borçlanmadı. Şimdi yeniden Twitter hesabını aktif edip gönül rahatlığı ile kullanmana devam edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı