Twitter kalıcı askıdan nasıl kurtulabilirim?

AslanOnbir

Kilopat
Yani lanet olsun artık diyecek bir şey bulamıyorum. Haziran ayından beri Twitter kullanamıyorum. Defalarca itiraz ettim, ekran görüntüleri gönderdim ama ne hesabı açıyorlar ne de başka hesap açtırıyorlar. Ne başkasının telefonundan ne de kendi telefonumdan ne de bilgisayardan yeniden hesap açamıyorum. Vallahi aşırı sinir oldum. Bunun kesin çözümü nedir Allah aşkına yardım edin. VPN felan işe yarar mı? Yararsa ne şekilde yapmam lazım?

screenshot-twitter.com-2022.11.09-14_36_34.png

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN kullanıp yeni hesap aç. Ama Twitter verilerini sıfırla.

Nasıl sıfırlayabilirim?

Neden böyle oldu?

Vallahi bilmiyorum ben de. Dizi hakkında biriyle tweetleşiyorduk sanırsam tecavüz kelimesini sansürlemeden kullandım o tweetin içinde sonra ertesi gün bir baktım kapanmış hesap. Tabii tahmin yani. O yüzden mi kapattılar bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkona basılı tut. Bilgiler de. Orasını anlatamayacağım. Sende veriler falandır. Daha fazlasını anlatmaya gerek yok.
Kardeşim kusura bakma zamanını çalıyorum belki ama ikon felan derken anlamadım. Twitter'ın sitesinde mi yapıyoruz bütün bunları yoksa tarayıcı ayarlarından mı ?

Kardeşim kusura bakma zamanını çalıyorum belki ama ikon felan derken anlamadım. Twitter'ın sitesinde mi yapıyoruz bütün bunları yoksa tarayıcı ayarlarından mı ?
Eğer bilgisayar kullanıyorsan tarayıcıdan. Ama onlar farklı. Onun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ama VPN kullanana kadar girme.

Aşağıda yazdığına göre Twitter hesabın kalıcı olarak askıya alındıysa yeni hesap oluşturmaya izin vermiyorlar:

Twitter'ın engellemeden kaçınma ile ilgili politikası | Twitter Yardımı

Buna rağmen çerezleri temizleyip, IP ve MAC adresini değiştirip yeniden hesap oluşturmayı deneyebilirsin. Kayıt olurken farklı e-posta ve telefon numarası kullanmanı öneririm. Davranışsal olarak da seni tespit edebiliyorlar. Farklı birisiymiş gibi hesap oluşturmaya çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı