Twitter kasıyor/yavaşlıyor

PeekMeOnLan

Decapat
Merhaba, Opera kullanıyorum ve Twitter çok kasıyor. Başka hiçbir sitede sorun yaşamıyorum. CPU kullanımı vs. gayet normal seviyede. Hatta sekme değiştirdiğimde de bir sıkıntı yok. Bir monitörde Twitter diğer monitörde başka bir site açıkken de yalnızca Twitter kasıyor. Resmen yaptıklarımı gecikmeli olarak yapıyor. Bir yere tıkladığımda 3-4 saniye sonra tıklıyor. Tweet'e tıkladığımda yine aynı şekilde 3-4 saniye sonra açıyor. Çok sinir bozucu bir durum. Benden başka bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mıdır acaba? Tarayıcı değiştirmek istemiyorum çünkü Opera > diğer tarayıcılar Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera > diğer tarayıcılar nasıl bir saçmalıktır. Bir şeylerin fanboyu olmayın.
Opera GX tarayıcısı halen beta aşamasında ve normal tarayıcıya göre daha az güncelleme alıyor.
  • Normal Opera tarayıcısı üzerinden deneyin.
  • Kullandığınız uzantıları devre dışı bırakıp test edin.
  • Tarayıcı geçmişini çerezler dahil temizleyip deneyin.
Bu arada Çinlilere satıldığından beri Chromium tarayıcıları arasında performans, hız ve gizlilik konusunda geriye doğru yol alan bir tarayıcıdır.

Vivaldi kullanabilirsin. Opera eski yapımcılarının yaptığı bir tarayıcıdır.

Ayrıca Opera oyun tarayıcısını çıkarmadan önce Vivaldi razer ile anlaşmalı bir şekilde, RGB tarayıcı çıkardı.

Çinli abileri, tarayıcıyı satın aldıkları yapımcıyı klonlamaktan öteye gidemiyor.

Son düzenleme:
"Opera > diğer tarayıcılar nasıl bir saçmalıktır" nasıl bir saçmalıktır? Bazı insanlar cidden nefret etmekten ne yapacaklarını şaşırıyorlar. "Fanboy" falan yazılmış ciddi ciddi. Kim bilir nasıl triggerlandıysa. Her neyse, öncelikle "şu > bu" bir fikir belirtme yöntemidir. Bana göre Opera tarayıcıları diğer tarayıcılardan kat ve kat daha iyi. Aldığı güncelleme vs. umrumda da değil. Bana hakaret, hak etmediğim sıfatlar ve türlü türlü yakıştırmalar yap diye konu açmıyorum. Konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olsun diye açıyorum.

-Opera GX yeni kullanmaya başladım. Bu sorunu zaten ilk olarak normal Opera tarayıcısında yaşadım. Bunun üzerine GX'e geçtim ancak hala aynı.
-Denendi, aynı.
-Denendi, aynı.

Son olarak kusura bakma ama hayatımın odak noktasıymış gibi tarayıcıları ve onları kimlerin satın aldığını ve son gelişmelerini takip etmiyorum. Dolayısıyla Opera'yı kim satın almış, eski sahipleri hangi tarayıcıyı geliştirmiş açık söylemek gerekirse umrumda değil. Benim için önemli olan şeyler minimal olması, chrome eklentilerini kullanabiliyor olmam. Kendi yazdığım eklentileri test edebiliyor olmam. Düzenlenebilir arayüzü olması. Tarayıcıyı yalnızca Netflix, Twitter, HLTV, Twitch, Youtube ve Reddit için kullanıyorum. Söylediğiniz "Vivaldi"ye göz atacağım. Yukarıda yazdığım kısımdan dolayı özür dilerim ancak bu tür yorumlar görünce söylemeden edemiyorum. Yardım etmeye çalıştığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Google tarayıcı kullanmanı tavsiye ederim. Ne de olsa teknoloji devi kendisi. Ben arama motoru olarak Google kullanıyorum, telefon olarak yine Google Pixel 4 kullanıyorum, daha yeni almama rağmen çok memnunum, Google Chrome kullanmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…