T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 10 3 Mayıs 2024 #1 Bu şekilde kod istiyor ama istediği kodu bir türlü bulamadım. Nerede bu kod? Dosya Ekleri Screenshot_2024-05-03-23-40-29-040_com.twitter.android.jpg 29,8 KB · Görüntüleme: 109
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 3 Mayıs 2024 #2 Twitter'da var mı bilmiyorum ama authenticator kullanıyor musun, orada olmasın?
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 10 3 Mayıs 2024 #3 Hlina dedi: Twitter'da var mı bilmiyorum ama authenticator kullanıyor musun, orada olmasın? Genişletmek için tıkla... Evet o uygulama ile ilgili. Bugün telefon değiştirdim ve o uygulamaya hesabımı girdim. Sadece sürekli yenilenen kod var. Onuda kabul etmiyor. Hlina dedi: Twitter'da var mı bilmiyorum ama authenticator kullanıyor musun, orada olmasın? Genişletmek için tıkla... Bir fikriniz var mı? Son düzenleme: 3 Mayıs 2024
Hlina dedi: Twitter'da var mı bilmiyorum ama authenticator kullanıyor musun, orada olmasın? Genişletmek için tıkla... Evet o uygulama ile ilgili. Bugün telefon değiştirdim ve o uygulamaya hesabımı girdim. Sadece sürekli yenilenen kod var. Onuda kabul etmiyor. Hlina dedi: Twitter'da var mı bilmiyorum ama authenticator kullanıyor musun, orada olmasın? Genişletmek için tıkla... Bir fikriniz var mı?
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 3 Mayıs 2024 #4 Tr_temhA dedi: Evet o uygulama ile ilgili. Bugün telefon değiştirdim ve o uygulamaya hesabımı girdim. Sadece sürekli yenilenen kod var. Onuda kabul etmiyor. Bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamadan baktığınızda Twitter hesabı aynı hesap doğru mu?
Tr_temhA dedi: Evet o uygulama ile ilgili. Bugün telefon değiştirdim ve o uygulamaya hesabımı girdim. Sadece sürekli yenilenen kod var. Onuda kabul etmiyor. Bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamadan baktığınızda Twitter hesabı aynı hesap doğru mu?
T Tr_temhA Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 10 4 Mayıs 2024 #5 Hlina dedi: Hocam uygulamadan baktığınızda Twitter hesabı aynı hesap doğru mu? Genişletmek için tıkla... Aynı maile bağlı.
Hlina dedi: Hocam uygulamadan baktığınızda Twitter hesabı aynı hesap doğru mu? Genişletmek için tıkla... Aynı maile bağlı.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 4 Mayıs 2024 #6 Tr_temhA dedi: Aynı maile bağlı. Genişletmek için tıkla... Pek bir bilgim yok hocam ne desem yalan olur, ama bence hesaplarla ilgili bir sorun var. Desteğe yazın en kötü.
Tr_temhA dedi: Aynı maile bağlı. Genişletmek için tıkla... Pek bir bilgim yok hocam ne desem yalan olur, ama bence hesaplarla ilgili bir sorun var. Desteğe yazın en kötü.