AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Ben Twitter'la barıştım, tekrar kullanmaya başladım. Fakat ben arkadaş edinemiyorum. Nasıl Twitter'da ünlü olabilirim?
Ben Twitter'la barıştım, tekrar kullanmaya başladım. Fakat ben arkadaş edinemiyorum. Nasıl Twitter'da ünlü olabilirim?
4 494896 Decapat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 186 Çözümler 3 23 Eylül 2022 #2 Ne konuda mizah, siyasi vs.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #3 494896 dedi: Ne konuda mizah, siyasi vs. Genişletmek için tıkla... Resimlerimi Twitter'da paylaşayım ya da insanlarla muhabbet edeyim onu istiyorum ben. 494896 dedi: Ne konuda mizah, siyasi vs. Genişletmek için tıkla... Bir de mizahi şeyler paylaşacağım da.
494896 dedi: Ne konuda mizah, siyasi vs. Genişletmek için tıkla... Resimlerimi Twitter'da paylaşayım ya da insanlarla muhabbet edeyim onu istiyorum ben. 494896 dedi: Ne konuda mizah, siyasi vs. Genişletmek için tıkla... Bir de mizahi şeyler paylaşacağım da.
kinyass Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 352 23 Eylül 2022 #4 Gündemdeki her konuda SJW rolü yapın, onlar sizi bulur.
4 494896 Decapat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 186 Çözümler 3 23 Eylül 2022 #5 AxiBorea dedi: Resimlerimi Twitter'da paylaşayım ya da insanlarla muhabbet edeyim onu istiyorum ben. Genişletmek için tıkla... O taktik Twitter da pek işe yaramıyor instagramda çalışıyor.
AxiBorea dedi: Resimlerimi Twitter'da paylaşayım ya da insanlarla muhabbet edeyim onu istiyorum ben. Genişletmek için tıkla... O taktik Twitter da pek işe yaramıyor instagramda çalışıyor.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #6 kinyass dedi: Gündemdeki her konuda SJW rolü yapın, onlar sizi bulur. Genişletmek için tıkla... SJW rolünü yapmadan bir yol yok mu ya? Düzgün Twitter kullanan birisi olacağım, öyle SJW, Feminist, F*tiş, Lolcow gibi davranma falan istemiyorum ben.
kinyass dedi: Gündemdeki her konuda SJW rolü yapın, onlar sizi bulur. Genişletmek için tıkla... SJW rolünü yapmadan bir yol yok mu ya? Düzgün Twitter kullanan birisi olacağım, öyle SJW, Feminist, F*tiş, Lolcow gibi davranma falan istemiyorum ben.
4 494896 Decapat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 186 Çözümler 3 23 Eylül 2022 #7 AxiBorea dedi: SJW rolünü yapmadan bir yol yok mu ya? Düzgün Twitter kullanan birisi olacağım, öyle SJW, Feminist, F*tiş, Lolcow gibi davranma falan istemiyorum ben. Genişletmek için tıkla... İmkansız siyasi mizah vb. ile kitle kasmanız lazım.
AxiBorea dedi: SJW rolünü yapmadan bir yol yok mu ya? Düzgün Twitter kullanan birisi olacağım, öyle SJW, Feminist, F*tiş, Lolcow gibi davranma falan istemiyorum ben. Genişletmek için tıkla... İmkansız siyasi mizah vb. ile kitle kasmanız lazım.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #8 494896 dedi: İmkansız siyasi mizah vb. ile kitle kasmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam da nasıl olacak o? Düzgün siyasi mizah yapmak istiyorum fakat yasalara uygun şekilde.
494896 dedi: İmkansız siyasi mizah vb. ile kitle kasmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam da nasıl olacak o? Düzgün siyasi mizah yapmak istiyorum fakat yasalara uygun şekilde.
kinyass Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 352 23 Eylül 2022 #9 AxiBorea dedi: SJW rolünü yapmadan bir yol yok mu ya? Düzgün Twitter kullanan birisi olacağım, öyle SJW, Feminist, F*tiş, Lolcow gibi davranma falan istemiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Twitterda nasıl bir ortam beklediğini bilmiyorum, ama hiç beklediğin gibi değil. Ben aylardır kullanmıyorum, rahatım.
AxiBorea dedi: SJW rolünü yapmadan bir yol yok mu ya? Düzgün Twitter kullanan birisi olacağım, öyle SJW, Feminist, F*tiş, Lolcow gibi davranma falan istemiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Twitterda nasıl bir ortam beklediğini bilmiyorum, ama hiç beklediğin gibi değil. Ben aylardır kullanmıyorum, rahatım.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #10 kinyass dedi: Twitter'da nasıl bir ortam beklediğini bilmiyorum, ama hiç beklediğin gibi değil. Ben aylardır kullanmıyorum, rahatım. Genişletmek için tıkla... İyi yapıyorsun. Ben ama bilgili insanlarla arkadaş olmak istiyorum, beklediğim gibi değil dediğin Twitter'ın kötü yerine değil.
kinyass dedi: Twitter'da nasıl bir ortam beklediğini bilmiyorum, ama hiç beklediğin gibi değil. Ben aylardır kullanmıyorum, rahatım. Genişletmek için tıkla... İyi yapıyorsun. Ben ama bilgili insanlarla arkadaş olmak istiyorum, beklediğim gibi değil dediğin Twitter'ın kötü yerine değil.