Twrp 6 ve 7 hatası

Siz benim paylaştığım TWRP'yi indirin ve kurun. Gelişmiş temizlik yapıp herşeyi silin ve romu flaşlamaya çalışın.
Uyumlu rom diye uğraşıyoruz ama cihazınızın modeli ile uyuşuyor değil mi eminsiniz?

samsung s4 gtı9500 için recovery modu nasıl güncelleyebilirim
cwm ile de denedmim aynı şey olacak başka bi şey yapmak gerek bence aynı hataları alıyorum sürekli çünkü
eminim cihaz samsung s4 gtı9500 defalarca baktım

MEGA

Romda hata olabilir. Bu linkteki romu indirip daha önceki attığım TWRP ile flaşlayın.
Linki bi daha verirmisiniz rom linkini. Eski twpr ile de denedim aynı şey oldu. Bi de şunu soracağım lolipop yükledim desde mekaniklesme gibi bir şey var konuşmada bunu ne yüklerken düzelir. Tek dosyali stok rom yukledim .o dosyayı ayrı uukleyememmi.
MEGA

Romda hata olabilir. Bu linkteki romu indirip daha önceki attığım TWRP ile flaşlayın.
Rom u şimdi alıntı yapınca gördüm hangi rom bu.

En üstte yazıyor cihazla rom aynı değil.

Hocam her yerde ayni rom videoda da ayni rom. Madem sen gtı9500 romu ver onu yukleyim android 7 olsun lutfen bakarsan sevinirim
Valla orasını bilmiyorum Twrp öyle diyor. Ben S5 kullanıyorum aynısı benim de başıma gelmişti. S4 Exynos işlemci kullanıyor düzgün stabil ROM bulman zor. Snapdragon işlemcilere yapıyorlar genelde ROM'ları.
Bu paket Sprout (Ne olduğunu bilmiyorum muhtemelen operator ismi) için yapılmıştır, bu cihaz ja3gxx (S4'lerin kodu. S5 klte mesela benim.) diyor. Yani sorun ROM'da boşuna recovery ile uğraşma derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…