Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.329 Çözümler 20 18 Ağustos 2023 #1 Hocam merak ettim TWRP derlemek ne işe yarıyor? İnternette biraz araştırdım fakat tam istediğim cevaba ulaşamadım.
Hocam merak ettim TWRP derlemek ne işe yarıyor? İnternette biraz araştırdım fakat tam istediğim cevaba ulaşamadım.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.011 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 Specialized dedi: Hocam merak ettim TWRP derlemek ne işe yarıyor? İnternette biraz araştırdım fakat tam istediğim cevaba ulaşamadım. Genişletmek için tıkla... TWRP derlemek değil de derlenmiş TWRP, yani direkt olarak TWRP ne işe yarıyor onu araştırmanız lazım.
Specialized dedi: Hocam merak ettim TWRP derlemek ne işe yarıyor? İnternette biraz araştırdım fakat tam istediğim cevaba ulaşamadım. Genişletmek için tıkla... TWRP derlemek değil de derlenmiş TWRP, yani direkt olarak TWRP ne işe yarıyor onu araştırmanız lazım.