TWRP "Disk görüntüsü dosyası bozuk" hatası

Berkay 5161

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben cihaza TWRP atacağım ama TWRP'yi bir türlü atamadım. CMD'den hatalar aldım. Sonra TWRP mi bozuk diye üstüne tıkladım. Resimde gördüğünüz.

Hatayı verdi. Farklı TWRP indirdim ama aynı hata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasörden çıkarmanız gerektiğini söylemiştim ancak yeni konu açmışsınız.

Sonra cd C:/Users/(kullanıcı adı)/Desktop yazarak twrpyi bulacaksınız. Hem TWRP'nin tam ismini yazmanız gerekiyor.

Klasörden çıkarmanız gerektiğini söylemiştim ancak yeni konu açmışsınız.

Sonra cd C:/Users/(kullanıcı adı)/Desktop yazarak twrpyi bulacaksınız. Hem TWRP'nin tam ismini yazmanız gerekiyor.
Adb minimal klasörünü masaüstüne attım twrp'yi de ona attım cmd den sizin dediğiniz kodu'da girdim gine dosya yok hatasını alıyorum belki başka biri bilir diye konu açtım

Resimdeki eski fotoğraf ama hata aynı hata

twrp.img diyorsunuz çünkü. Dosyanın ismini kopyalayıp yapıştıracaksınız.
Anlamadım şimdi Twrp'nin ismini sadece twrp yapıp sizin verdiğiniz kodla cmd'ye yapıştırmamımı istiyorsunuz
Twrp.img diyorum çünkü twrp nin adını uzun olmadın diye twrp.img yaptım

Anlamadım şimdi Twrp'nin ismini sadece twrp yapıp sizin verdiğiniz kodla cmd'ye yapıştırmamımı istiyorsunuz
Twrp.img diyorum çünkü adı öyle
Dosyanin adini twrp.img yapip C diskine atin ve cmd'ye bunu girin:

fastboot flash recovery C:\twrp.img

Twrp.img diyorum çünkü twrp nin adını uzun olmadın diye twrp.img yaptım
Sizin yazdığınızı program nereden anlasın? Dosyanın tam adını yazacaksınız diyorum bu kadar zor olmamalı. Evet verdiğim kodla yapıltıracaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…