hocam birsey yapamiyorum pcye bagladim ama gormuyor cihazi fastboot veya recoveryde giremiyorumAllah Allah. Fastboot girmeye çalışıp reboot recovery deneyin. Bir de GSI'dan mı geçmeye çalışıyorsunuz? Yine olmazsa stock ROM'dan bir daha deneyebiliriz.
Telefonun hiçbir tepki vermemesi diyebilirsin. Şuan telefonun tepki veriyor. Hardbrick değil.
Ses tuşlarıyla girmiyor mu? Bu nasıl bir şeydir yahu? En azından bootloopta fastboot girmesi gerek.hocam birsey yapamiyorum pcye bagladim ama gormuyor cihazi fastboot veya recoveryde giremiyorum
forumlara bakcagim brzSes tuşlarıyla girmiyor mu? Bu nasıl bir şeydir yahu? En azından bootloopta fastboot girmesi gerek.
hocam birsey buldunuzmuuuSes tuşlarıyla girmiyor mu? Bu nasıl bir şeydir yahu? En azından bootloopta fastboot girmesi gerek.
forumlara bakcagim brz
hocam birsey buldunuzmuuu
Stuck on BOOTLOOP without RECOVERY and can't access FASTBOOT buldum galibaforumlara bakcagim brz
hocam birsey buldunuzmuuu
Hocam bir şey buldunuzmuuu.
Bu Nokia modeli için. İşe yarayacağını sanmam.
hocam ekrana sari bir ekran gelip gitti nedirMaalesef ki. Fastboot'un açılmaması için bir sebep yok. Ses kısma ve güç tuşu ile deniyorsunuz değil mi? O da işlemiyorsa maalesef fikirlerim tükendi.
Bu Nokia modeli için. İşe yarayacağını sanmam.
Hocam ekrana sari bir ekran gelip gitti nedir?
evet eminim girmediginden beri deniyorum he bu arada sari ekran sadece sarja taktigimda cikiyorSarı mı? Hiçbir fikrim yok. Fastboot girmediğine emin misiniz?
Evet eminim girmediginden beri deniyorum he bu arada sari ekran sadece sarja taktigimda cikiyor.
Fastboot'a ses kısma ile power tuşlarına basılı tutup gireceksiniz hocam mi logosu gidip gelsede FASTBOOT yazana kadar basılı tutun.ses geliyor recovery moda girince ama recovery modun ekrani cikmiyor ve kapaniyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.