O büyük ihtimal brom mode ve o cihaz brom mod'a girince reset atıyor diye biliyorum.ses geliyor recovery moda girince ama recovery modun ekrani cikmiyor ve kapaniyor
Girmediğini söyledi maalesef.Fastboot'a ses açma ile kısma tuşlarına basılı tutup gireceksiniz hocam mi logosu gidip gelsede FASTBOOT yazana kadar basılı tutun.
O büyük ihtimal brom mode ve o cihaz brom Mod'a girince reset atıyor diye biliyorum.
Girmediğini söyledi maalesef.
O büyük ihtimal brom mode ve o cihaz brom Mod'a girince reset atıyor diye biliyorum.
Girmediğini söyledi maalesef.
Fix HardBrick Redmi 6A (no recovery and no fastboot, only black screen)Fix without need Authotization stuff hocam boyle bir forum buldum ve deniyordum.
![]()
Boyle hata verdi neden olabilir forumda pil seyini cikarin diyor telin icini acip cikariyim mi?
GSI ROM'muş. Cihazınız için stabilize edilmiyor onlar, tam verim alamazsınız muhtemelen.
İlla da denemek isterseniz Fastboot üzerindenfastboot flash system dosyanıniçindekisistemimajı.imgyazarak kurabilirsiniz.
Kurulumun ardından verileri temizlemeyi unutmayın.
Sadece GSI ROM'lar bu şekilde kurulabilir. Cihaza özel ROM'ları ROM dahilindeki boot.img'ı flashladıktan sonra recovery'ye girip sideload yaparak kurmalısınız.Hocam ben LineageOS kurmak istiyorum, TWRP'den kurduğum zaman hata alıyorum. Bu şekilde kurabilir miyim?
Custom ROM: Recovery: Xiaomi Redmi 9 Custom ROM kurulmuyor Bu konuya bakabilir misiniz hocam size zahmet.Sadece GSI ROM'lar bu şekilde kurulabilir. Cihaza özel ROM'ları ROM dahilindeki boot.img'ı flashladıktan sonra recovery'ye girip sideload yaparak kurmalısınız.
Sadece GSI ROM'lar bu şekilde kurulabilir. Cihaza özel ROM'ları ROM dahilindeki boot.img'ı flashladıktan sonra Recovery'ye girip sideload yaparak kurmalısınız.
Hocam babamin tanidigi biri Xiaomi'de yetkiliymis galiba teli yapabilirmis 10kya değer mi?
10K'ya o telefonu iki kere satın alırımHocam babamin tanidigi biri Xiaomi'de yetkiliymis galiba teli yapabilirmis 10kya değer mi?
Dükkanın kirasını ödeyememiş heralde.Hocam babamin tanidigi biri Xiaomi'de yetkiliymis galiba teli yapabilirmis 10kya değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.