TWRP'siz ROM atilir mi?

ses geliyor recovery moda girince ama recovery modun ekrani cikmiyor ve kapaniyor
O büyük ihtimal brom mode ve o cihaz brom mod'a girince reset atıyor diye biliyorum.

Fastboot'a ses açma ile kısma tuşlarına basılı tutup gireceksiniz hocam mi logosu gidip gelsede FASTBOOT yazana kadar basılı tutun.
Girmediğini söyledi maalesef.

O büyük ihtimal brom mode ve o cihaz brom Mod'a girince reset atıyor diye biliyorum.

Bu Xiaomi cihazlar çok karışık geliyor ya bana hocam nedense bende bootloader kilidi acacagım 1 saat kaldı onu bekliyorum MIUI 14 EU gececegim HyperOS performansını cok begenmedım.
1709067247395.png

O büyük ihtimal brom mode ve o cihaz brom Mod'a girince reset atıyor diye biliyorum.

Fix HardBrick Redmi 6A (no recovery and no fastboot, only black screen)Fix without need Authotization stuff hocam boyle bir forum buldum ve deniyordum.

1709124724387.png

Boyle hata verdi neden olabilir forumda pil seyini cikarin diyor telin icini acip cikariyim mi?

Fix HardBrick Redmi 6A (no recovery and no fastboot, only black screen)Fix without need Authotization stuff hocam boyle bir forum buldum ve deniyordum.

1709124724387.png

Boyle hata verdi neden olabilir forumda pil seyini cikarin diyor telin icini acip cikariyim mi?

Hocam hatayi duzelttim MTK flash toolun V6 surumunu kullanarak v4nde DM 1200 yani mt 6893 desteklemiyormus v6'sinda destekliyormus bypassladim ama pil seyini cikaramiyorum telefonun sarjinin bitmesini bekleyim mi?

Son düzenleme:
GSI ROM'muş. Cihazınız için stabilize edilmiyor onlar, tam verim alamazsınız muhtemelen.

İlla da denemek isterseniz Fastboot üzerinden fastboot flash system dosyanıniçindekisistemimajı.img yazarak kurabilirsiniz.

Kurulumun ardından verileri temizlemeyi unutmayın.

Hocam ben LineageOS kurmak istiyorum, TWRP'den kurduğum zaman hata alıyorum. Bu şekilde kurabilir miyim?

Hocam babamin tanidigi biri Xiaomi'de yetkiliymis galiba teli yapabilirmis 10kya değer mi?
10K'ya o telefonu iki kere satın alırım :D SPFlashTool, Herhangi bir Bypass aracı ve biraz sabrın çözemeyeceği sorun değil, ücretsiz ayrıca hepsi. Bu konu çok uzadı, yeni konu oluşturup beni etiketleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı