Type-C kulaklığı PC'de çalıştırmak

Angelcorpse

Megapat
Yer
İstanbul/Kadıköy
Type-C bir kulaklığım var, bunu PC'de kullanmak istiyorum. Fakat PC'de Type-C girişi yok. Kaliteli bir dönüştürücü adaptör ile bağlarsam ses kaybı yaşar mıyım?

Ve mümkünse güzel bir dönüştürücü önerir misiniz?

Dönüştürücüyle seste bir sorun olmaz ama dönüştürücüler pek uzun ömürlü olmuyor. Defalarca dönüştürücü aldım bu yüzden boşa masraf. En son kablosuz kulakici kulaklık aldım hem bilgisayarda hem telefonda 1yildir sorunsuz kullanıyorum

Hocam daha önce böyle bir konu açılmıştı. Ben de aradım. Type-C çıkışı rahat bir şekilde 3.5 mm oluyor. Fakat Type-C kulaklık 3.5 mm için bulamadık. USB'den Type-C adaptörler var. Fakat bunlar genelde depolama birimleri için oluyor. Telefon için olanlar da aynı anda şarj adaptörü bağlamak için oluyor. Bulunabilirse güzel bir rehber olur.

Bu arada eklemeyi unuttum Type-A girişini Type-C girişine çeviren bir adaptör düşünüyorum.
Eğer olmazsa alternatif olarak Sennheiser CX300S ve Marshall Mode kulak içi kulaklıklarından birisini almayı düşünüyorum.

Hocam böyle bir adaptör işinizi görür. Kaliteli bir markadır.

USB 3.0 Erkek USB - 3.1 Tip C Dişi Adaptör Siyah
Bende tam buna bakıyordum hocam.
Hocam böyle bir adaptör işinizi görür. Kaliteli bir markadır.

Peki ses kalitesini en iyi düzeyde almak için ön port mu yoksa arka port mu tercih etmeliyim? Yoksa herhangi bir fark olmaz mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı