Wortox Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #31 ayykiyamam dedi: siber güvenlik gelmedi bana 160 k ile şaka gibi valla Genişletmek için tıkla... Hangisini yazdın kanka ayykiyamam dedi: siber güvenlik gelmedi bana 160 k ile şaka gibi valla Genişletmek için tıkla... Kanka hangisini yazdın. (ilk mesajım gitmediyse diye tekrardan yazıyorum.) Son düzenleme: 19 Ağustos 2023
ayykiyamam dedi: siber güvenlik gelmedi bana 160 k ile şaka gibi valla Genişletmek için tıkla... Hangisini yazdın kanka ayykiyamam dedi: siber güvenlik gelmedi bana 160 k ile şaka gibi valla Genişletmek için tıkla... Kanka hangisini yazdın. (ilk mesajım gitmediyse diye tekrardan yazıyorum.)
ayykiyamam Femtopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #32 Wortox dedi: Hangisini yazdın kanka Kanka hangisini yazdın. (ilk mesajım gitmediyse diye tekrardan yazıyorum.) Genişletmek için tıkla... Hepsini yazdım
Wortox dedi: Hangisini yazdın kanka Kanka hangisini yazdın. (ilk mesajım gitmediyse diye tekrardan yazıyorum.) Genişletmek için tıkla... Hepsini yazdım
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.658 Çözümler 3 20 Ağustos 2023 #33 ayykiyamam dedi: siber güvenlik gelmedi bana 160 k ile şaka gibi valla Genişletmek için tıkla... Merhaba. İstanbul Cerrahpaşa Bilgisayar Programcılığı mı geldi?
ayykiyamam dedi: siber güvenlik gelmedi bana 160 k ile şaka gibi valla Genişletmek için tıkla... Merhaba. İstanbul Cerrahpaşa Bilgisayar Programcılığı mı geldi?
Wortox Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #34 ayykiyamam dedi: Hepsini yazdım Genişletmek için tıkla... Canın sağ olsun hocam.
ayykiyamam Femtopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #35 Booh of Wooh dedi: Merhaba. İstanbul Cerrahpaşa Bilgisayar Programcılığı mı geldi? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Marmara pc programcılığı geldi
Booh of Wooh dedi: Merhaba. İstanbul Cerrahpaşa Bilgisayar Programcılığı mı geldi? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Marmara pc programcılığı geldi
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.658 Çözümler 3 20 Ağustos 2023 #36 ayykiyamam dedi: Merhaba. Marmara Bilgisayar Programcılığı geldi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
ayykiyamam dedi: Merhaba. Marmara Bilgisayar Programcılığı geldi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
ayykiyamam Femtopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #37 Wortox dedi: Canın sağ olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Booh of Wooh dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Saolun size nereler geldi?
Wortox dedi: Canın sağ olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Booh of Wooh dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Saolun size nereler geldi?
Wortox Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #38 ayykiyamam dedi: Saolun size nereler geldi? Genişletmek için tıkla... Hocam bana necmettin erbakan enerji sistemleri mühendisliği geldi :')
ayykiyamam dedi: Saolun size nereler geldi? Genişletmek için tıkla... Hocam bana necmettin erbakan enerji sistemleri mühendisliği geldi :')
ayykiyamam Femtopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #39 Wortox dedi: Hocam bana necmettin erbakan enerji sistemleri mühendisliği geldi :') Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun 2 yıllıktan iyidir
Wortox dedi: Hocam bana necmettin erbakan enerji sistemleri mühendisliği geldi :') Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun 2 yıllıktan iyidir
O Orvenervel8641 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #40 Abim yazılım okudu 2 yıllık ve diyorki üstüne eklemezsen boşuna okumuş oluyorsun. Okulda temel anlatıyorlarmış daha çok.
Abim yazılım okudu 2 yıllık ve diyorki üstüne eklemezsen boşuna okumuş oluyorsun. Okulda temel anlatıyorlarmış daha çok.